Bakan Yanık'tan Ali Babacan'a Twitter üzerinden yanıt

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya üzerinden iktidar değişirse sosyal yardımların kesileceği yönündeki dedikodularla ilgili açıklama yaptı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Babacan'a yanıt verdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya üzerinden iktidar değişirse sosyal yardımların kesileceği yönündeki dedikodularla ilgili açıklama yaptı. Babacan, sosyal yardımların artırılacağını ifade ettiği açıklamasında, "WhatsApp gruplarında, iktidar değişirse sosyal yardımların kesileceği gibi akıl almaz laflar dolaştırılıyormuş. Hiç atıp tutmasınlar. Ekonomiyi güçlendireceğiz, devletin kaynaklarını bollaştıracağız. İhtiyacı olan vatandaşlarımıza da fersah fersah destek vereceğiz" dedi.

Derya Yanık’tan yanıt

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Babacan’ın bu paylaşımını alıntılayarak yanıt verdi. Bakan Yanık, "Muhalefet, hayali WhatsApp gruplarının dedikodularına kadar düştüyse, doğru yoldayız demektir. Millet bizi 20 yıldır tecrübe ediyor, sosyal yardım kriterlerini sizden iyi biliyor Ali Bey" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

AK Parti Kemalizm’le hesaplaşmak yerine son kulvarda uzlaşmayı mı tercih etti?
Arapça bilmediğini biliyorduk, tarih de bilmiyormuş
Erdoğan’ın CHP’nin 'içini karıştırmak' gibi bir planı olabilir mi?"
Saadet Partisi'nde kongre tarihi belli oldu
Şanlıurfa'da DEM Parti bürosuna silahlı saldırı