Bakan Yerlikaya Bağcılar'daki darp olayına ilişkin açıklama yaptı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bağcılar'da trafikte yaşanan darp olayına ilişkin açıklamada bulundu. Bakan, saldırganların affedilmeyeceğini ve adalete teslim edileceğini belirtti. Olayın şüphelisi E.C. gözaltına alındı, mağdurun tedavisi sürüyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Bağcılar'da yaşanan trafikte darp olayına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya, sosyal medyada yayımlanan görüntüler üzerine gözaltına alınan şüpheli E.C.'nin daha önce çeşitli suçlardan işlem gördüğünü belirterek, halkın huzurunu bozanların affedilmeyeceğini vurguladı. Olayla ilgili detaylar ve mağdurun tedavisi sürüyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'un Bağcılar ilçesinde sosyal medyaya yansıyan darp olayına ilişkin açıklama yaptı. Yerlikaya, "Halkımızın huzurunu bozan, trafikte saldırgan davranışlarda bulunan, düğün konvoyu veya asker uğurlama bahanesiyle yol kapatan ve masum insanların canına kast edenleri affetmeyeceğiz" dedi.

Bakan Yerlikaya, olayla ilgili olarak şunları belirtti: "Sosyal medyada yayımlanan görüntüler, Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığımız tarafından incelendi. Olayın 27 Temmuz 2024 tarihinde Bağcılar’da gerçekleştiği ve saldırıya uğrayan kişinin O.K., şüpheli kişinin ise E.C. olduğu belirlendi. Şüpheli E.C.'nin daha önce çeşitli suçlardan işlem gördüğü tespit edildi. E.C., Asayiş Daire Başkanlığımız ve Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Darp edilen kişinin tedavisi devam ediyor. Kamu düzenini bozanları ve suçluları adalete teslim etme konusunda kararlıyız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.