Bakan Yerlikaya Küçükçekmece saldırısına dair açıklamalarda bulundu: Gözaltı sayısı 17'ye yükseldi

Ak Parti'nin Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'a yönelik silahlı saldırıya ilişkin soruşturma devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırıya karışanların sayısının 17'ye yükseldiğini belirtti ve operasyonların sürdüğünü açıkladı.

Ak Parti'nin Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'a yönelik silahlı saldırıya ilişkin soruşturma devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırıya karışanların sayısının 17'ye yükseldiğini belirtti ve operasyonların sürdüğünü açıkladı.

İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde saldırı ve soruşturma hakkında açıklamalarda bulundu. Yerlikaya, saldırının ardından geniş çaplı soruşturma başlatıldığını ve operasyonların hızla devam ettiğini belirtti. İçişleri Bakanı'nın yaptığı açıklamaya göre, 57 ayrı adrese düzenlenen operasyonlarda 17 şüpheli gözaltına alındı ve 3 ruhsatsız silah ele geçirildi. Operasyonların rahatlıkla devam ettiği vurgulandı.

GÜVENLİK TEDBİRLERİ ARTTIRILDI

Yerlikaya, Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin güvenli ve huzurlu geçmesi için gerekli tüm tedbirlerin alındığını ve alınmaya devam edildiğini söyledi. Halkın huzurunu bozmaya çalışanlarla kararlı mücadele edileceği vurgulandı. İçişleri Bakanı, halkın huzurunu bozmaya çalışanlara müsaade edilmeyeceğini vurgulayarak, milletin huzurunu bozanların karşısında durulacağını belirtti. Suç odaklarıyla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği mesajı verildi. Bakan Yerlikaya'nın açıklamasının tamamı şu şekilde:

"Saldırıdan hemen sonra, emniyet birimlerimiz geniş çaplı soruşturma başlattı ve operasyonlar düzenlemeye başladı. Bu ana kadar, 57 ayrı adrese düzenlenen operasyonlarda şu ana kadar 17 şahıs gözaltına alındı. Bunlarla birlikte 3 ruhsatsız silah da ele geçirildi. Operasyonlar hızla devam ediyor. Diğer seçimlerde olduğu gibi 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin de rahatlık ve güven içerisinde gerçekleşmesi için biz İçişleri Bakanlığı olarak gerekli tüm tedbirleri hassasiyetle aldık ve almaya da devam ediyoruz. Biz kent eşkiyalarına, organize suç örgütlerine, halkımızın huzurunu kaçırmaya çalışanlarla, milletimizin canına ve malına kast eden suç odaklarıyla mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Halkımızın huzurunu bozanlara asla fakat asla müsaade etmeyeceğiz. Milletimizin huzurunu bozanların, huzurunu bozmaya devam edeceğiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kiracıları Koruyan Kira Sınırı Sona Eriyor: Yüzde 25 Artış Uygulaması Kaldırılıyor!
Toshiba Mali Zorluklarla Mücadele Ederken 4 Bin İşçiyi İşten Çıkaracak
Sandık Kokusu'nda Büyük Ayrılık!
Bursa'da ihtiyaç sahibi emeklilere 2 bin TL destek sağlanacak
İmamoğlu, İtalya'ya 45 gazeteciyle birlikte seyahat etti