Bakan Yerlikaya, Yunan bakan ile görüştü: Kabul edilemez

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sahil Güvenlik Komutanlığı Harekat Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyaretinde, karasularının ihlaline yönelik davranışların kabul edilemez olduğunu belirterek, "Mavi vatanımızın her damlası kutsaldır," dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sahil Güvenlik Komutanlığı Harekat Merkezi'ni ziyaret ederek, Türkiye'nin karasularını koruma konusundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu. Ziyaret sırasında, karasularının ihlallerinin kabul edilemeyeceğini vurgulayan Yerlikaya, mavi vatanın güvenliği için alınan önlemleri inceledi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sahil Güvenlik Komutanlığı Harekat Merkezi'ni ziyaret ederek, karasularının ihlaline yönelik davranışların kabul edilemez olduğunu vurguladı. 

Ziyaret sırasında, Bakan Yerlikaya, Bakan Yardımcısı, Sahil Güvenlik Komutanı ve ilgili birim amirleriyle birlikte, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın çalışmaları ve karasularının güvenliği için alınan önlemleri yerinde inceledi. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Kara vatanımızın her karışı gibi mavi vatanımızın her damlası da kutsaldır. İyi komşuluk ilişkilerinin korunması için karasularımızın ihlaline yönelik davranışlar kabul edilemez" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.