Bakan Yerlikaya: Zehir tacirlerine göz açtırmayacağız

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu operasyonlarına ilişkin yaptığı açıklamada, İstanbul, İnegöl, Diyarbakır ve Antep'te 8 kişinin gözaltına alındığını ve çok büyük miktarda uyuşturucu ele geçirildiğini duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narkogüç Operasyonları kapsamında İstanbul ve İnegöl'de 5, Diyarbakır ve Antep'te ise 8 kişinin yakalandığını ve çok büyük miktarda uyuşturucunun ele geçirildiğini duyurdu.

Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, operasyonların artarak devam edeceğini belirtti.

Yerlikaya şu ifadeleri kullandı:

"Zehir tacirlerine yönelik Narkogüç operasyonları kapsamında İstanbul ve İnegöl’de düzenlenen operasyonlarda 5; Diyarbakır ve Gaziantep’te düzenlenen operasyonda ise 8 şüpheli şahıs yakalandı. Çok büyük miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Aziz milletimiz müsterih olsun: operasyonlarımız artarak devam edecek. zehir tacirlerine göz açtırmayacağız.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar kapsamında, Sultanbeyli ve Pendik ilçeleriyle; Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzün desteğiyle İnegöl’de yapılan operasyonlarda, 1 ton 237 kg metamfetamin ele geçirildi. 5 şüpheli şahıs yakalandı.

Diyarbakır İl Jandarma ve Gaziantep İl Jandarma Komutanlıklarımızca Bölücü Terör Örgütü’nün (BTÖ) finans kaynaklarını engellemek amacıyla Lice kırsalında ve Gaziantep’te Narkogüç operasyonları düzenlendi.

2 ton 650 kilo esrar,  3 milyon 450 bin kök kenevir, 1 milyon 200 bin kök skunk ve121 kg skunk (Gaziantep) ele geçirildi. Operasyonda 8 şüpheli şahıs yakalandı.

Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi ve kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. 

Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerinin her an enselerindeyiz. Başta gençlerimiz olmak üzere halkımızı zehirlemelerine izin vermeyeceğiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İYİ Parti Grup Başkanı istifa etti
En doğrusu da kongrede veliahdını çıkarmasıdır
Bugün CHP bir noktaya geldiyse bu Kemal Bey’in sayesinde olmuştur
AK Parti'de değişim için ilk zirve yarın
Özgür Özel: Soma'da Toplantı ve Eğitim Mitingleri Devam