Bakan’dan flaş servis aracı saldırısı açıklaması

Geçtiğimiz günlerde Mersin'de polisleri taşıyan servis aracına yönelik düzenlenen hain bombalı saldırıda yaralananları ziyaret etmek için kente gelen Bakan Lütfi Elvan, Valiliği ziyaret etti. Valilik girişinde Elvan'ı il protokolü...

Geçtiğimiz günlerde Mersin'de polisleri taşıyan servis aracına yönelik düzenlenen hain bombalı saldırıda yaralananları ziyaret etmek için kente gelen Bakan Lütfi Elvan, Valiliği ziyaret etti. Valilik girişinde Elvan'ı il protokolü karşıladı. Makamda gerçekleşen ziyarette konuşan Elvan, hain terör saldırısını lanetledi. Saldırı sonrasında güvenlik güçlerinden ve vatandaşlardan yaralananların olduğunu dile getiren Elvan, "Şu an itibariyle 6 kardeşimiz hastanede. Bugün 3 kardeşimiz daha taburcu edilecek. Dolayısıyla ölüm tehlikesi olan herhangi bir kardeşimiz yok. Yaralı olan hem emniyet mensuplarımıza hem de vatandaşlarımıza ve Mersin halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" diye konuştu.

''ŞU ANDA 11 KİŞİ GÖZALTINDA’
Şu anda Mersin Valiliği, Cumhuriyet Başsavcılığı ve emniyet güçlerinin inceleme ve soruşturmalarını sürdürdüğünü vurgulayan Elvan, "Şu anda gözaltında olanlar var. Bu gözaltında olanların ifadeleri alınıyor. Şu anda 11 kişi gözaltında. Bununla ilgili soruşturma süreci devam ediyor. İlk belirlemelere göre arkasında PKK terör örgütü görülüyor. Dolayısıyla önümüzdeki günlerde daha net bir durum ortaya çıkacak" ifadelerini kullandı.

Bakan Elvan, Valilik ziyaretinin ardından bombalı saldırıda yaralananları ziyaret etmek için hastanelere geçti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Takmayan trafiğe çıkamayacak: Araçlarda TTB zorunluluğu geliyor
Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan, 6 Mayıs 1972'de neden idam edildi?
Kayseri'nin KAYBİS Projesi Uluslararası Akıllı Ulaşım Zirvesinde İlgi Odağı Oldu
Kayseri'de Yoğun İlgi: 11. Yeşilay Bisiklet Turu Tamamlandı
Sındırgı'da Yeni Terminal Projesi Tamamlanma Aşamasında