Bakanlık, Narin Güran cinayesi davasına müdahil oluyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran davasına müdahil olacaklarını açıkladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'la ilgili davada bakanlık olarak müdahil olacaklarını duyurdu. Bakan, olayın ardından psikososyal destek hizmetleri sağladıklarını ve hukuki süreci titizlikle takip edeceklerini belirtti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra cesedi dere yatağında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'la ilgili davaya müdahil olacaklarını duyurdu.

Bakan Göktaş, Narin Güran soruşturmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Narin'in kaybolduğu haberinin alınmasının hemen ardından devlet, tüm kurumlarıyla seferber oldu. Cumhurbaşkanımız da konuyu bizzat takip ediyor. Bakanlık olarak, olaydan etkilenen çocuklar için sürecin başlangıcından itibaren psikososyal destek hizmeti sunuyoruz. Evlatlarımızın fiziksel ve psikolojik iyilik hallerini sağlamak, güvenli bir şekilde büyümelerini temin etmek bizim için son derece önemlidir. Davaya müdahil olacağız ve hukuki süreci sonuna kadar takip ederek Narin'i hayattan koparan kişi veya kişilerin en ağır cezayı almaları için elimizden geleni yapacağız. Ayrıca, olayın gerçekleştiği mahallede psikososyal destek çalışmalarımıza da devam ediyoruz." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.