Bakanlık paraların bugün hesaplara yatırılacağını duyurdu

Bakan Göktaş, 3,6 milyar TL tutarındaki yaşlı aylığı ve 2,9 milyar TL tutarındaki engelli aylıklarının hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacağını duyurdu.

Bakan Göktaş, 3,6 milyar TL tutarındaki yaşlı aylığı ve 2,9 milyar TL tutarındaki engelli aylıklarının hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacağını duyurdu. Göktaş, engelli ve yaşlı vatandaşların toplumsal hayata katılımlarını desteklemek için çeşitli sosyal yardım programları geliştirdiklerini belirterek, "Ağustos ayı için toplam 6,5 milyar TL tutarındaki yaşlı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırıyoruz" dedi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da sosyal medya üzerinden ödemelerin başladığını duyurdu.

Bakanlık, paylaşımında, "Engelli ve yaşlı vatandaşlarımızı yaşamın her alanında desteklemeyi sürdürüyoruz. Bu doğrultuda, Ağustos ayına dair ortalama 3,6 milyar TL tutarındaki yaşlı aylığı ile ortalama 2,9 milyar TL tutarındaki engelli aylıklarını hak sahiplerinin hesaplarına yatırıyoruz" ifadelerini kullandı.

Engelli ve yaşlı vatandaşlarımızı yaşamın her alanında desteklemeyi sürdürüyoruz.

Bu doğrultuda, Ağustos ayına dair ortalama 3,6 milyar TL tutarındaki yaşlı aylığı ile ortalama 2,9 milyar TL tutarındaki engelli aylıklarını hak sahiplerinin hesaplarına yatırıyoruz. pic.twitter.com/ct0CoM43vf

— T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı (@tcailesosyal) August 6, 2024

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.