Bakanlıkta Kadro Değişimi: Yeni İsimler Göreve Geldi

Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda gerçekleştirilen önemli atamalarla birlikte, yeni rektörler belirlendi. Kimler hangi göreve geldi? Detaylarda...

Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, bünyesindeki müdürlüklerde önemli atamalara imza attı. Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran görevden alınırken, Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Adil Çalışkan yeni bakan yardımcısı olarak görevlendirildi. Çalışkan’ın atamasıyla birlikte, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü koltuğu ise Alparslan Çevik’e verildi.

Ayrıca, akademik alanda da önemli gelişmeler yaşandı. Yıldız Teknik Üniversitesi'ne Prof. Dr. Eyüp Debik, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'ne Prof. Dr. Ahmet Şengönül, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ne Prof. Dr. Fatma Aydın, Karadeniz Teknik Üniversitesi'ne Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, İnönü Üniversitesi'ne Prof. Dr. Nusret Akpolat ve Doğuş Üniversitesi'ne Prof. Dr. Ahmet Alkan Çelik rektör olarak atandı.

Bu yeni atamalar, bakanlığın ve üniversitelerin yönetiminde taze bir soluk getirecek gibi görünüyor. Hem sosyal hizmetler alanında hem de eğitimde yapılacak olan bu değişikliklerin, Türkiye’nin geleceği açısından büyük öneme sahip olduğu vurgulanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.