Bakanlıktan Müjde: Hemen Hesap Kontrolü Yapın! Beklenen Ödemeler Gelmiş Olabilir

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, duyuruların müjdesini sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan Yumaklı, tarım ve hayvancılık sektörüne yönelik toplam 1 milyar 35 milyon 982 bin liralık ödemenin bugün seçeneklerine hesaplara yatırıldığını açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı bir paylaşımda, üreticilere yönelik destekleme ödemelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yumaklı, yapılan ödemelerin çiftçiler için verimli olmasını dileyerek, detayları paylaştı.

Bakan Yumaklı'nın değerlendirmesine göre, destek ödemeleri şu şekilde dağıtıldı: "Bitkisel ürün sigortası desteği olarak 960 milyon lira, kırsal kalkınma yatırımları için 74 milyon 715 bin 893 lira, mazot ve gübre desteği olarak 777 bin 555 lira, fındık alan bazlı gelir desteği olarak ise 488 bin 552 lira olmak üzere toplamda 1 milyar 35 milyon 982 bin lira destekleme ödemesini bugün üreticilerimizin hesaplarına aktarıyoruz, verimli olsun."

Bu destekler, tarımsal üretimin sürdürülebilirliğini ve verimliliğini artırmayı amaçlıyor. Bakan Yumaklı, üreticilere sağlanan bu katkının bereketli ve verimli bir üretim sezonuna vesile olmasını temenni etti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.