Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nden İşçilere Yüzde 24.73 Zam!

Eylül ayından itibaren geçerli olan yüzde 24.73 oranındaki maaş artışı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan işçiler tarafından büyük sevinçle karşılandı. Belediye ayrıca çalışanlarına ek sosyal destekler sunuyor.

EK ZAM MÜJDESI AZ ÖNCE VERILDI. EYLÜLDE MAAŞ ARTIŞI YAPILDI. ÇALIŞANLARIN MAAŞLARI YÜZDE 24.73 YÜKSELDI.

Eylül ayında yeni zam haberleri gelmeye devam ediyor. Memur ve emekli maaş güncellemesi temmuz ayında yapılmıştı. Ancak birçok belediye işçilerin maaşlarını güncellemek üzere eylül ayında harekete geçti. Bugün bir şehirden daha güzel haber geldi. O ilimizde işçi maaşlarına yüzde 24.73 oranında zam yapıldı.

Son dakika zam haberi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından verildi. Temmuz ayında memur maaşlarına yapılan yüzde 19.31 zammın ardından belediyeler de işçilerine zam yapmak için harekete geçti. Belediyeler, çalışanlarına enflasyon karşısında ezdimemek adına ilave zam kararları almaya devam ediyor. Balıkesir büyükşehir belediyesi de hem ilave zam hem de çalışanlarına ek ücret verme kararı aldı.

 

EYLÜL AYINDAN İTİBAREN GEÇERLİ ZAM GELDİ

Balıkesir büyükşehir belediyesi tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre belediye bünyesinde çalışan işçilerin maaşlarına ağustos ayında yapılan zamma ek olarak yüzde 24.73 oranında zam yapıldı. Belediyede çalışan işçiler zammı büyük bir sevinçle karşıladı.

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin zam kararı eylül ayından itibaren geçerli olacak ve maaşlara yansıyacak. Çalışanlar zamlı maaşlarını Eylül 2024 itibari ile banka hesaplarından çekebilecek.

BELEDİYE ÇALIŞANLARINA ÖNEMLİ SOSYAL DESTEKLER

Balıkesir büyükşehir belediyesi zam kararının yanında çalışanlarına önemli sosyal destek ödemeleri de yapıyor. Bu ödemeler arasında yol ücreti, yakacak ücreti, market ve gıda alışverişi gibi ekstra ücretler yer alıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, alınan yeni zam kararını açıklarken aynı zamanda tüm belediye çalışanlarına hayırlı olmasını diledi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.