Balıkesir-Savaştepe karayolu kar nedeniyle ulaşıma kapandı

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde öğle saatlerinde başlayan kar yağışı şiddetini artırınca Balıkesir-Savaştepe karayolu trafiğe kapatıldı.

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde öğle saatlerinde başlayan kar yağışı şiddetini artırınca Balıkesir-Savaştepe karayolu trafiğe kapatıldı.

Şiddetli kar yağışı nedeniyle çok sayıda araç Savaştepe–Balıkesir karayolunda mahsur kaldı. Yolda kalan araçların yardımına Savaştepe Belediyesi'ne ait iş makineleri koştu. Bölgeye gelen iş makinaları mahsur kalan araçları kurtarmak için çalışmaları devam ediyor. Ayrıca ekipler bölgede yol açma ve tuzlama çalışmalarına da başladı.

Öte yandan Balıkesir'in Savaştepe ilçesine bağlı kırsal mahallelerin yoğun kar yağışı sebebiyle ilçe ile bağlantısı kesildi.

Balıkesir genelinde etkili olan kar yağışı sebebiyle başta Savaştepe ilçesi olmak üzere, Bigadiç, İvrindi, Sındırgı ve Dursunbey ilçelerinde çok sayıda kırsal mahalle yolunun kapalı olduğu ve ilçelerle bağlantısının kesildiği öğrenildi. İlçe Belediyeleri ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesine ait iş makinalarının kapanan mahalle yollarını açmak için çalışma başlattı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Fransız Fırıncılar, Dünyanın En Uzun Bagetini Pişirerek Rekor Kırdı
Sarımsak Yutmanın Gizemli Faydaları ve Yan Etkileri!
Ünlü isim, sahip olduğu şan ve şöhreti geride bırakıp köy hayatına adım attı!
Bella Hadid'den Filistin Kararı! Modellikten Bile Vazgeçti!
Birce Akalay bu yıl Cannes'ın onur konuklarından olacak!