Balıkesir'de Deprem Oldu!

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde meydana gelen 3.3 büyüklüğündeki deprem, halk arasında kısa süreli paniğe neden oldu. Saat 09:04:08'de gerçekleşen depremde can veya mal kaybı yaşanmazken, bölgedeki yerleşim birimlerinde hafif şiddette sarsıntılar hissedildi.

Balıkesir'in Kepsut ilçesi Ovacık bölgesinde meydana gelen 3.3 büyüklüğündeki deprem, yerel halk arasında kısa süreli endişe yarattı. Saat 09:04:08'de gerçekleşen deprem, can veya mal kaybına neden olmazken, hafif şiddette sarsıntılar hissedildi. Yetkililer, vatandaşların sakin olmalarını ve gerekli güvenlik önlemlerini almalarını önerdi.

Kandilli Rasathanesi,Balıkesir'in Kepsut ilçesi Ovacık bölgesinde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin büyüklüğü 3.3 olarak ölçülürken, derinliği ise 6.2 km olarak belirlendi. Saat 09:04:08'de gerçekleşen deprem, yerel halk arasında kısa süreli paniğe neden oldu. Şu ana kadar herhangi bir can veya mal kaybı bildirilmedi. Deprem, bölgedeki yerleşim birimlerinde hafif şiddette sarsıntılar meydana getirdi. Yetkililer, vatandaşların deprem anında gerekli önlemleri almalarını ve panik yapmamalarını tavsiye etti. Bölgedeki deprem izleme ve değerlendirme çalışmaları devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

2024 TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak?: TOKİ konut başvuruları merakla bekleniyor!
Palandöken'de Yaşanan Çöp Skandalı: Alzheimer Hastası'nın Evinden 20 Ton Çöp Çıktı!
TÜİK Raporu: Türkiye'de Doğurganlık Hızı Tarihi Düşüşle 1,51'e Geriledi
Antalya Teleferik Kazası: Kepez Belediye Başkanı da Dahil 12 Sanık Yargılanacak
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Sert Açıklama: Terör ve Suç Örgütleriyle İş Birliği Yapanlar Hedefte