Balıkesir’de Tarım Müdürü Cinayeti: Şüpheli 24 Saat Sonra Teslim Oldu!

Balıkesir’in Marmara ilçesinde, İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Yakupoğlu, makam odasında vurulmuş halde bulundu. Olayın ardından cinayet şüphelisi eski eş, 24 saat sonra jandarmaya teslim oldu.

Marmara ilçesindeki Hükümet Caddesi'ndeki İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü binasından gelen silah sesleri, bölgedeki polis ekiplerini alarma geçirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Müdür Vekili Murat Yakupoğlu’nun kanlar içinde yerde yatan bedenine ulaştı. Yapılan incelemeler sonucunda, sağlık ekipleri Yakupoğlu’nun yaşamını yitirdiğini belirledi. Cenazesi, gerekli otopsi işlemleri için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

CİNAYETİN ŞÜPHELİSİ KİM?

Olayın hemen ardından başlatılan soruşturma kapsamında, cinayetin şüphelisi olarak belirlenen kişinin, Murat Yakupoğlu’nun kız arkadaşının eski eşi S.A. olduğu iddia edildi. S.A.’nın olay esnasında kask takmış olması ve güvenlik kameralarındaki görüntüler sayesinde kimliği tespit edildi.

TESLİM OLDU, SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Cinayet sonrası kayıplara karışan S.A., 24 saat sonra Marmara ilçesi Çınarlı Mahallesi’nde yürürken jandarmaya teslim olmak istediğini bildirdi. Jandarma ile irtibat kurarak teslim olan şüpheli, olaydan sonra basına yansıyan fotoğraflarıyla birlikte kamuoyuna tanıtıldı. Olayla ilgili soruşturma ise devam ederken, Balıkesir’in Marmara ilçesinde yaşanan bu trajik olay, ilçe halkında büyük bir şok etkisi yarattı. Murat Yakupoğlu’nun öldürülmesi, özellikle kamu kurumları içerisinde yaşanan güvenlik endişelerini yeniden gündeme getirdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.