Balıkesir'de ücretsiz buz pateni hizmeti verilecek! Açılışına ziyaretçi akını bekleniyor

Balıkesir Altıeylül Belediyesi, kış tatilinde çocukları ve aileleri unutmadı. 2. Gündoğan Mahallesinde bulunan Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi bahçesine kurulan buz pateni pisti, 19 Ocak Cuma günü kapılarını açacak.

Balıkesir Altıeylül Belediyesi, 2. Gündoğan mahallesindeki Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi bahçesine kurduğu buz pateni pistiyle çocukları ve yetişkinleri ücretsiz bir eğlenceye davet ediyor. İlk kez buz pateni yapacak olanlar için pist üzerinde bilgilendirme yapılacak, ayrıca ücretsiz olarak sağlanacak kask ve buz patenleriyle bu deneyim yaşanacak.

HEYECAN 19 OCAK'TA BAŞLIYOR!

Buz pateni pisti 19 Ocak Cuma günü açılacak ve 18 Mart Pazartesi'ye kadar ziyaretçilere kapılarını açık tutacak. Hafta içi ve hafta sonu 11.00 - 20.00 saatleri arasında hizmet verecek olan pist, Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi otoparkında yer alıyor.

BAŞKAN AVCI'DAN ÇOCUKLARA MÜJDE!

Altıeylül Belediye Başkanı Başkan Avcı, "Güzel Altıeylülümüzün çok daha konforlu imkânları olması için çalışıyoruz. Kış tatili boyunca düzenlediğimiz etkinliklerle gençleri, çocukları ve aileleri bir araya getiriyoruz. Bu sene, ALGEM binamızın önündeki buz pateni pistiyle farklı bir deneyim sunuyoruz. Üstelik bu etkinlik ücretsiz olacak. Tiyatro, sinema ve buz pateni keyfiyle güzel bir tatil geçirmelerini hedefliyoruz" dedi.

BUZ PATENİ KEYFİ 18 MART'A KADAR DEVAM EDİYOR!

Başkan Avcı, buz pateni keyfinin 18 Mart'a kadar devam edeceğini belirterek, "19 Ocak Cuma gününden itibaren buz pateni açılışı yapılacak. Cuma gününden sonra iki hafta boyunca sinema etkinlikleri, ikinci hafta tiyatro etkinlikleri ve bunun yanında Ramazan ayına kadar yaklaşık iki ay süresince buz pateni pistimiz açık olacak. Buraya gelen vatandaşlarımızı ücretsiz olarak buz pateninde eğlendireceğiz" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

Keçiören Belediyesi’nin, TÜGVA’nın ardından Yeni Dünya Vakfı’na da ayrıcalık sağladığı ortaya çıktı
ABB duyurdu: Dün başladı ve 21 Mayıs’a kadar devam edecek: Herkese ücretsiz!
ABB, Başkenti turizm merkezine çeviriyor: Yavaş'ın ücretsiz hizmet çağırısı ile herkes akın etti!
ABB Ankara'da sıkça yaşanan su kesintilerine köklü bir çözüm getiriyor: Artık sürekli kesilmeyecek!
Ehliyet Sınavında Usulsüzlük Operasyonu: Kopya Çekenler Suçüstü Yakalandı!