Ballon d'Or'u hangi yıldız kazanacak? Kazanan isim sızdırıldı

Bu yılki Ballon d'Or ödülünü kimin kazanacağı merakla beklenirken, sızdırılan bir belgede Real Madrid'in yıldızı Vinicius Junior'ın 630 puanla birinci olduğu görüldü.

Avrupa'nın en prestijli futbol ödülü olan Ballon d'Or'un bu yılki kazananı ile ilgili sızdırılan bir belge, dikkat çekici sonuçlar ortaya koydu. Söz konusu belgede, Real Madrid’in yıldız oyuncusu Vinicius Junior’ın 630 puanla birinci sırada yer aldığı görüldü. Onun hemen arkasında, Manchester City’nin orta sahası Rodri’nin 576 puanla ikinci olduğu belirtildi.

Uzun yıllar boyunca Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo’nun domine ettiği Ballon d'Or ödülünü bu sezon kimin kazanacağı merakla beklenirken, sızdırılan belge yeni bir tartışma başlattı. Belgede, Vinicius'un 2024 yılında Ballon d'Or'u kazanacağı iddia ediliyor.

24 yaşındaki Vinicius Junior, geçtiğimiz sezon Real Madrid ile 39 maça çıkarak 24 gol ve 9 asistlik etkileyici bir performans sergiledi. Yıldız futbolcu, Real Madrid ile birlikte UEFA Şampiyonlar Ligi, La Liga ve İspanya Süper Kupası’nı kazanarak büyük başarılara imza attı. Bu yıl da Avrupa Süper Kupası’nı kazanarak başarısını sürdürdü.

Ballon d'Or ödül töreni bu yıl 28 Ekim Pazartesi günü Paris'te gerçekleştirilecek.

İşte o belge:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.