Bankadan Kritik Uyarı: 3 Gün İçinde Yapmayan Bu Fırsatı Kaçıracak!

Banka, tüm müşterilerine acil bir çağrıda bulundu! 3 gün içinde gerekli işlemleri yapmayanlar, bu özel hakkı kaybedecek. İşlemi tamamlayanlar ise 5 gün içinde yaşam sigortalı ve sıfır faizli kredi başvurusunda bulunma şansını yakalayacaklar.

Garanti BBVA, yeni müşterilerine özel faizsiz kredi fırsatı sunuyor.

Bu kampanyadan yararlanmak için 1-31 Temmuz tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip "Müşteri Olmak İstiyorum" seçeneğini takip etmeniz yeterli. Bu işlemi tamamlayanlar, 5 gün içinde yaşam sigortalı ve sıfır faizli kredi başvurusunda bulunma hakkına sahip olacaklar.

Kampanya Şartları ve Koşulları

Kampanya, yalnızca Garanti BBVA Mobil ve İnternet şubeleri üzerinden yapılan başvurular için geçerlidir. Fiziksel şubelerden yapılacak başvurular kampanya kapsamına dahil değildir. Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden müşteri olduktan sonra, 5 gün içinde yaşam sigortalı ve sıfır faizli kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Başvuru Süreci

Şubeden müşteri olma veya kredi başvuru süreçlerini tamamlayanlar bu kampanyadan faydalanamayacak. Kredinizi Garanti BBVA Mobil ve İnternet şubesindeki Başvurular > Kredi > İhtiyaç Kredisi adımlarını takip ederek, maksimum 20.000 TL ve 6 ay vade seçeneğiyle başvurabilirsiniz.

Sıfır faizli kredi kampanyası, bankanın kredi ve tahsis politikalarına göre değerlendirilecek. Bu değerlendirme sırasında müşterinin aylık gelir bilgileri, kredi skoru gibi kriterler dikkate alınacaktır. Kampanya kapsamında minimum kredi tutarı 1.000 TL, maksimum kredi tutarı ise 20.000 TL olup, en uzun vade 6 aydır. Şahıs firmaları için ticari amaçlı destek kredisinin vadesi de 6 ay ile sınırlıdır.

Kimler Faydalanabilir?

Kampanyadan yalnızca ilk kez Garanti BBVA müşterisi olanlar yararlanabilir. Daha önce Garanti BBVA müşterisi olan ve parolasını ilk kez ya da yeniden belirleyen müşteriler bu kampanyadan faydalanamayacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.