Banu Alkan'ın iki katlı evi göz kamaştırdı! Yatak odasını göstermedi

Bu hafta, Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Banu Alkan'ın evine konuk olan Evrim Akın, izleyicilere oldukça ilgi çekici bir iç mekan sunumuyla karşılaştı. Alkan'ın Anadolu Yakası'ndaki evi, antika eşyalarla döşenmiş ve estetik açıdan göz kamaştırıcı bir atmosfere sahip.

Bu hafta, Türk sinemasının efsanevi isimlerinden Banu Alkan'ın evine konuk olan Evrim Akın'ın sunumuyla gerçekleşen "Evrim Akın İle Ev Gezmesi" programı, izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Alkan'ın Anadolu Yakası'ndaki evi, antika eşyalarla döşenmiş ve özenle dekore edilmiş bir mekân olarak dikkat çekti.
 

KEMAL YILDIZ İLE EVLENDİ

Program sırasında Banu Alkan, hayatının aşkı olarak nitelendirdiği Kemal Yıldız ile evlendiğini açıkladı ve bu müjdeli haberi ilk defa Evrim Akın ve programıyla paylaştı. Alkan'ın bu açıklaması izleyiciler arasında büyük bir sürpriz ve sevinçle karşılandı.

Evrim Akın'ın programında Alkan'ın evini gezdirirken özellikle gül ağacından yapılmış el yapımı vitrin ve antika eşyalarla döşenmiş salon dikkat çekti. Ancak televizyonun yerde olması ise ilginç bir detay olarak öne çıktı.

Banu Alkan ve nişanlısı Kemal Yıldız'ın evinin bu özel ve güzel detaylarla dolu atmosferi, izleyicileri kendilerine hayran bıraktı ve programın büyük beğeni toplamasını sağladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Cannes'da Türk Güzeli! Pınar Deniz İddialı Elbisesiyle Göz Kamaştırdı
Survivor'ın eski yarışmacısı Hakan Hatipoğlu'ndan hayranlarını endişelendiren haber
Fatih Ürek'in 5 katlı malikanesi: Evi boyatmak için istenen para ağızları açık bıraktı
Dizi oyuncuları birbirine girdi: 'Cannes'da çıplaklık' tartışması
Ece Erken, arkadaşı ve eski eşinin fotoğrafını görünce sert konuştu: Alıştım şerefsizlere