Banyoda Süper Miniyle Poz Veren Hande Erçel, Sosyal Medyayı Salladı!

Son dönemin popüler isimlerinden biri olan Hande Erçel, Hakan Sabancı ile yaşadığı aşk nedeniyle sık sık gündeme geliyor. Her adımı olay olan ünlü isim, bu defa sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Bir süredir Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu defa, paylaştığı son pozlarıyla sosyal medya kullanıcılarını adeta salladı.

Erçel, süper mini beyaz elbisesiyle banyo aynasının karşısında peş peşe poz vererek dikkatleri üzerine çekti. Ünlü ismin beyaz kalp emojisiyle birlikte paylaştığı kareler, kısa süre içerisinde büyük bir beğeni topladı.

YORUMLAR YAĞMUR GIBI!

Hande Erçel’in pozları, sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun ilgi gördü. Paylaşımlarına yapılan yorumlar arasında "dünyanın en güzeli", "çok güzelsin", "harika görünüyorsun" ve "güzelliğin şaka mı?" gibi ifadeler yer aldı.

Son olarak Bambaşka Biri dizisinde Burak Deniz ile başrolü paylaşan Erçel, geçtiğimiz günlerde yeni bir proje müjdesi de vermişti. Ünlü oyuncu, "Çok yakın zamanda güzel bir haber vereceğim. Netleşsin konuşuruz." diyerek hayranlarını heyecanlandırdı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.