Baraj dizisinin neden final yaptığı resmen ortaya çıktı! Perde arkasındaki sır aralandı, milyonlar şok içinde

FOX TV ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Baraj dizisinin final nedeni ortaya çıktı. Yasak Elma dizisiyle entrikada yarışacak kadar ustalaşmış olan dizinin yapımcılığını ise...

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Sumru Yavrucuk ve Gizem Karaca’nın usta bir şekilde oyunculuklarını gösterdiği Baraj dizisinin ani vedası kafaları karıştırdı. Bunun üzerine araştırmalarda bulunan dizi hayranları ise şok bir gerçekle karşı karşıya kaldı.

Ekranlara ilk geldiği bölüm itibariyle izleyenleri kendisine bağlayan dizide çok ilginç bir hikaye ele alınıyordu. İlginç hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosundan dolayı reklamı iyi yapılan dizinin ilk bölüm reytingleri çok iyi seviyelerde geldi. Pandemiden dolayı zorunlu ara veren dizi uzun bir süre ekranlara gelmeyince ise dizi artık eski değerini kaybetmişti.

Kemik izleyicisini kaybetmiş olan diziye kan kazandıracağı düşünülerek senaryo değişikliği yapılmış fakat bu da dizinin kısır bir döngüye girmesine neden olmuştu. Dizinin kısır döngüden kurtulması için ise iki yıl ileri gidilerek olayların akışları tamamen değiştirildi. Aradan geçen iki yılda Baraj dizisinde büyük değişiklikler yaşanmıştı.

Dizi zamanı ileri götürünce reytingler düzelmişti fakat yine de diziden beklenilen oranlar gelmiyordu. Senarist ve yapımcılar bir araya gelerek dizinin oranlarını değerlendirdiler ve FOX TV ile bir karara vararak dizinin final yapacağını duyurdular. Ani vedanın kısaca özeti reytinglerinin kötü olmasından dolayı verildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
Yeni Skoda Kodiaq Türkiye'yi sarsmaya geliyor! Satış tarihi açıklandı
Sitelerde araç şarj istasyonu kurdurmak isteyenler dikkat! Merak edilen soru yanıt buldu
Yeni Tesla Model 3 Performance resmen tanıtıldı: Adeta hız fırtınası!
Range Rover yerine bunu alın! Jeep’in 2 milyon satan aracı Türkiye’de!