Barbie'nin Ken'i İstanbul'a Geldi: Ryan Gosling'in Balmumu Heykeli Şimdi Tussauds'ta!

Ryan Gosling'in balmumu heykeliyle şaşırtıcı bir Hollywood deneyimine hazır olun. Madame Tussauds İstanbul'da gerçeği aratmayan bu sanat eseri, Dua Lipa, Harry Styles ve Elon Musk ile birlikte unutulmaz bir ünlü buluşmasına davet ediyor. Rezervasyonunuzu yapın, eğlencenin tadını çıkarın!

"Barbie" filmindeki "Ken" karakteriyle tanınan Kanadalı aktör Ryan Gosling'in balmumu heykeli, İstanbul'daki Madame Tussauds müzesinde sergilenmeye başladı. Taksim'deki müzenin açılışında konuşan Merlin Türkiye Genel Müdürü Tankut Tonger, Madame Tussauds markasının İstanbul şubesinin turizm ve eğlence merkezi olarak önemli bir yer haline geldiğini vurguladı, markanın 250 yıllık tarihine atıfta bulundu.

Tonger, basın mensuplarına Gosling'in balmumu figürünün yapım sürecini anlattı. Heykelin yapımının en az 2 yıl sürdüğünü belirten Tonger, başlangıçta 70'e yakın balmumu heykel ile işe başladıklarını ve şu anda 90'dan fazla figürün müzede yer aldığını açıkladı. Yerli ve yabancı, geçmişte önemli işlere imza atmış veya günümüzü temsil eden figürlerin müzede bulunduğunu ifade etti.

Tankut Tonger, heykellerin seçiminde ziyaretçilerin ilgisini çekecek popüler figürleri tercih ettiklerini söyledi. Gosling'in yanı sıra, dünyanın en beğenilen aktörlerinden biri olan çok yönlü sanatçı Ryan Gosling'in müzede yer almasının ziyaretçilere keyifli bir deneyim yaşatacağını belirtti.

Heykelin yapım sürecini detaylandıran Tonger, Gosling'in onayını almanın ardından sanatçıların Londra'daki stüdyoda uzun saatler boyunca milimetrik fotoğraflar çektiğini ve ardından kil heykel ve balmumu heykel aşamalarını geçerek detayların eklenmesiyle figürün tamamlandığını açıkladı.

Ayrıca, Madame Tussauds'un bu yıl içinde açmayı planladığı yeni figürler arasında Dua Lipa'nın Nisan ayında, Harry Styles'ın yaz aylarında ve Elon Musk'ın ise yıl sonuna doğru müzeye ekleneceği bilgisini paylaşan Tonger, ziyaretçilere çeşitli ünlülerin balmumu heykellerini görme fırsatı sunacaklarını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

İzleyiciler, Netflix'in en müstehcen dizisi olarak nitelendirilen yapım karşısında şaşkın!
77. Cannes Film Festivali'nde beyazperde sektörü çalışanları eylemi!
Tharsa Antik Kent'te Keşfedilen Mezar: Tarih ve Ritüeller Arasında Bir İz
Bakanlık'tan tarih tutkunlarına müjde: Efsane indirimlerle kültürel bir yolculuk sizi bekliyor
Cem Adrian Zonguldak’ta unutulmaz bir konser verdi!