Barcelona hezimeti ardından flaş Arda Güler iddiası!

Barcelona'ya 4-0 yenilerek büyük bir hezimet yaşayan Real Madrid'de, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin yedek kulübesinde unuttuğu milli futbolcumuz Arda Güler ile ilgili İspanyol medyasından dikkat çekici bir iddia gündeme geldi.

Milli futbolcumuz Arda Güler, bu sezon Real Madrid'de oldukça az süre alıyor. Teknik direktör Carlo Ancelotti'nin genç yıldızı neredeyse yedek kulübesinde tutmasıyla ilgili İspanyol basınında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

LIVERPOOL ARDA İÇİN 70 MİLYON EURO ÖDEMELİ

El Nacional’ın haberine göre, Real Madrid'de aradığı forma şansını bulamayan Arda Güler, İngiliz futbol devi Liverpool'a transfer olmaya hazırlanıyor. Haberde, Arne Slot yönetimindeki Liverpool'un Arda için 70 milyon Euro'yu gözden çıkardığı belirtiliyor. Mohamed Salah’ın takımdan ayrılmasının beklenmesi nedeniyle, Arda'nın bu boşluğu dolduracağı ifade ediliyor.

CARLO ANCELOTTİ'NİN ELEŞTİRİLERİ ARTIYOR

Real Madrid, El Clasico'da Barcelona'ya 4-0 yenilerek büyük bir yenilgi alırken, Ancelotti eleştirilerin odak noktası haline geldi. İtalyan teknik direktörün Arda Güler’e yeterince şans vermemesi, İspanyol basını ve taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı. Arda'nın daha fazla oynama şansı bulmak amacıyla gelecek teklifleri değerlendirmeye alacağı ileri sürüldü.

Bu sezon Arda Güler, Real Madrid formasıyla sadece 11 maçta toplam 292 dakika süre aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.