Barcelona Şokta: Villarreal'e Karşı 3-2 Öne Geçtiği Maçta 5-3 Yenilgi!

İspanya La Liga'nın 22. haftasında Barcelona, Villarreal'e karşı nefes kesen bir mücadelede öne geçtiği maçta 5-3 mağlup oldu! Barcelona'nın teknik direktörü Xavier Hernandez'in kaderi belirsiz. Detaylar haberimizin devamında...

İspanya La Liga'nın 22. haftasında gerçekleşen Barcelona ve Villarreal arasındaki mücadele, uzun süre unutulmayacak bir etki bıraktı. Barcelona, zirve yarışından uzaklaşırken, küme düşme hattındaki Villarreal ile karşılaştı. Xavier Hernandez'in yönetimindeki Barcelona, ilk yarıyı Gerard Moreno'nun golüne karşı yenik tamamladı. Villarreal, 60. dakikada Ilias Akhomach'ın golüyle skoru 2-0'a taşıdı. Ancak Barcelona, 11 dakika içinde İlkay Gündoğan, Pedri ve Eric Bailly'nin kendi kalesine attığı golle mücadeleyi 3-2 öne geçirdi.

Barcelona'nın Camp Nou'daki taraftarları, takımlarının çabasıyla coşarken, karşılaşmanın son anları oldukça dramatik geçti. 84. dakikada Guedes'in golüyle Villarreal skorda dengeyi sağladı. 90+9. dakikada Alexander Sörloth'un golüyle Villarreal, maçı 5-3 kazanarak büyük bir sürprize imza attı. Barcelona, 3-2 öne geçtiği maçta tam anlamıyla şok bir mağlubiyet yaşadı. Bu sonuçla birlikte, Barcelona'da teknik direktör Xavier Hernandez'in görevine son verilmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Büyük derbiye saatler kala Fenerbahçe cephesinde beklenmedik bir şok yaşandı!
Beşiktaş yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu'na hakemler konusunda çağrıda bulundu
Aziz Yıldırım, Manisa’da bir düğüne katıldı!
Bayer Leverkusen Bundesliga'da Namağlup Şampiyon Oldu: Tarihi Bir Başarı!
Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Öncesi Teknik Direktörlerin Rekabeti