Barcelona, Xavi Hernandez ile Yollarını Ayırıyor

Barcelona, 2024-2025 sezonunda Xavi Hernandez ile yollarını ayıracağını duyurdu. Takım, La Liga'nın 38. haftasında Sevilla ile oynayacakları maçta Hernandez'in son kez sahada olacağını belirtti.

Barcelona, 2024-2025 sezonunda Teknik Direktör Xavi Hernandez ile yollarını ayıracağını açıkladı. Kulübün resmi sitesinden yapılan duyuruda, Hernandez'e teknik direktörlük ve oyunculuk/kaptanlık dönemindeki katkıları için teşekkür edildi ve gelecekteki kariyeri için başarılar dileyen ifadeler kullanıldı. İspanyol teknik adamın, Sevilla ile oynanacak La Liga'nın 38. hafta maçında takımın başında son kez sahaya çıkacağı belirtildi.

Katalan Devi Barcelona, 2024-2025 sezonunda Teknik Direktör Xavi Hernandez'in kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada artık görev yapmayacağını duyurdu. Açıklamada, Xavi'nin teknik direktörlük göreviyle birlikte oyuncu ve takım kaptanı olarak sunduğu değerli katkılar için teşekkür edildi ve gelecekteki kariyeri için başarılar dileyen ifadeler kullanıldı. 44 yaşındaki İspanyol teknik adam, Barcelona'nın Sevilla ile oynayacağı La Liga'nın 38. hafta maçında takımının başında son kez sahaya çıkacak. Bu kararın ardında nelerin yattığı veya gelecekte ne yapmayı planladığı konusunda herhangi bir açıklama yapılmamıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.