Barcelona’da İşçi Servisi Aracı Tünelde Devrildi: 30 Yaralı

Barcelona’nın C-32 otoyolunda sabah saatlerinde işçi servisi aracı devrildi, iki kişi ağır yaralandı. Araç tünelde asılı kaldı, şoför araç içinde sıkıştı. Zara’nın Inditex çalışanlarının bulunduğu araçtaki 30’a yakın kişi yaralandı. Otoyol kapatıldı, kaza soruşturuluyor.

İspanya’nın Barcelona kenti civarındaki C-32 otoyolunda sabah saatlerinde meydana gelen kazada büyük bir işçi servisi aracı tünelde devrilip asılı kaldı. Kaza sonucu iki kişi ağır yaralanırken, şoför araç içinde sıkıştı. Zara’nın Inditex çalışanlarını taşıyan araçtaki 30’a yakın kişinin yaralandığı belirtilirken, olay yerinde geniş çaplı kurtarma çalışmaları devam ediyor. Otoyol kapatıldı ve kaza nedeniyle soruşturma başlatıldı.

İspanya’nın Barcelona kenti civarlarında sabah saatlerinde meydana gelen korkunç kazada bir işçi servisi aracı tünelde devrilip asılı kaldı. Olayda iki kişi ağır yaralanırken, şoför araç içinde sıkıştı.

Sabah saatlerinde İspanya’nın Barcelona ile Tordera arasındaki C-32 otoyolunda yaşanan kazada, büyük bir işçi servisi aracı devrildi. Kaza, Pineda de Mar ve Tordera arasındaki tünelin girişinde meydana geldi.

ÇOK SAYIDA YARALI OLABİLİR

Kaza sonrası olay yerine itfaiye, ambulans ve tıbbi helikopterler sevk edildi. İlk bilgilere göre kazada 30'a yakın yaralı olduğu, iki kişinin durumunun ise ciddi olduğu belirtildi. Yaralı yolcular enkaza sıkıştıkları yerden çıkarılırken, şoförün araç içinde sıkıştığı bildirildi.

ZARA’NIN ÇALIŞANLARI ARAÇTAYDI

Kazanın gerçekleştiği sırada servis aracında bulunan yolcuların, ünlü İspanyol giyim markası Zara’nın sahibi olduğu Inditex’in çalışanları olduğu öğrenildi. Yolda olan yaklaşık 60 kişinin, Tordera’daki Inditex lojistik merkezine doğru yola çıktığı ifade edildi.

KAZA NEDENİ SORUŞTURULUYOR: OTOYOL KAPATILDI

Kazanın nedenine ilişkin soruşturma başlatıldı ve olay yerine gelen yetkililer, trafik güvenliğini sağlamak ve araştırmalar yapmak amacıyla C-32 otoyolunu kapattı. Kaza ile ilgili teknik nedenler ve olası ihmallerin araştırılması devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.