Barcelona'nın yıldızı Beşiktaş'a transfer oluyor! Heyecan dorukta!

Portekizli teknik adam Santos'un raporu doğrultusunda hareket eden Beşiktaş'tan yeni hamle! Artık gözünü İspanya'ya dikti. Kartal, Barcelona'nın yıldız adını kadrosuna katmak için kolları sıvamaya başladı!

Dün akşam evinde Adana Demirspor ile 0-0 berabere kalarak taraftarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, transferlerini hızlandırdı. Kartal kolları sıvadı ve İspanyol dünya devi Barcelona'nın yıldız ismini kadrosuna kattı.

Onana, Rosier ve Eric Bailly ile yollarını ayırarak kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltan Beşiktaş, İspanyol süperstarı hedef aldı. Ara transfer döneminde ilk hamlesini Svensson'la yapan siyah-beyazlı ekip, transfer işine girişti.

Amir Hadžiahmetović'ın sakatlanmasının ardından orta sahasını güçlendirme kararı alan Beşiktaş, İspanya deplasmanına hazırlanıyor. Muhabir Sercan Dikmeand'ın haberine göre; Orta sahasına deneyimli bir ismi getirmeyi planlayan Beşigtaş'ın hedefi İspanya.

Kartal, Barcelona'da forma giyen İspanyol orta saha oyuncusu Oriol Romeu'yi kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

BARCELONA'NIN TEKNİK PATRONU!

3 milyon euro olan yıldız orta saha oyuncusu, bu sezon Barcelona'da 21 maça çıktı ve 1 asist yaptı. Kartalılı tecrübeli orta saha oyuncusunun transferinde mutlu sona ulaşması ve kısa süre içerisinde transferini duyurması bekleniyor..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.