Barış Alper Yılmaz durmuyor!

Barış Alper Yılmaz başarıdan başarıya koşuyor! Durmuyor! Başarısına başarı ekleyen Yılmaz; Galatasaray kulübünün başarısını bir üste taşımayı başarıyor! Galatasaray kulübünün en iddialı oyuncusu başarıya..

Galatasaray, MKE Ankaragücü'nü 3-0 mağlup ederken Barış Alper Yılmaz, Davinson Sanchez'in golünü kaçırdı. Milli oyuncu, son 10 maçta takımına 4 gol atıp 4 asist yaparak bu şekilde yıldızlaştı.

Barış Alper Yılmaz performansıyla göz kamaştırıyor. 23 yaşındaki futbolcu, sahanın her yerinde takım arkadaşlarından çoğunu Galatasaray'a bıraktı.

Milli takım oyuncusu, 40 maçta 5 farklı mevkide forma giyerek gol atma başarısıyla dikkat çekti. Barış Alper Yılmaz, tüm müsabakalarda çıktığı son 10 maçın 8'inde gol atıp asist yaparak yıldız oldu. Genç futbolcunun bu galibiyet serisi, 15 Ocak'ta Mondihome'un Kayserispor'u 2-1 mağlup ettiği maçın son dakikalarında takımı adına attığı serbest vuruşla başladı.

Üç gün sonra milli oyuncu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor karşısında alınan galibiyette sarı-kırmızılı ilk golü attı. Trabzonspor'un 5-1'lik galibiyetinde asist yapan Barış, bir hafta sonra İstanbulspor maçını kaçırdı. Genç oyuncu, ayrıca Gaziantep Futbol Kulübü ve Yılport Samsunspor karşılaşmalarında da gol attı.

Teksüt Bandırmaspor'un kupa maçı, o sezon Barış Alper'in sonuca etki edemediği ikinci ve son maç oldu. Formda isim, sarı-kırmızılıların Rams Başakşehir'i 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada takımının ilk golünü atarak başarısını sürdürdü. Barış bu performansını Avrupa Ligi'ne taşıdı. Genç oyuncu, play-off turunun ilk ayağında Sparta Prag'a karşı Icardi'nin galibiyet golünü kaçırdı.

10 MAÇTA 8 GOLE KATKIDA BULUNDU!

Başarılı futbolcu, son olarak MKE Ankaragücü karşısında alınan 3-0'lık galibiyette Davinson Sanchez'in golüne asist yapmıştı. Bunun sonucunda Barış Alper Yılmaz, son 10 karşılaşmasında 4 gol ve 4 asistle takımının başarısına en çok katkı sağlayan isimlerden biri oldu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Futbolda garip bir maç daha
Galatasaray 33 milyon euroluk bombayı patlatmak için harekete geçti!
Beşiktaş'ın tarihine damga vurmuştu: Yeni kulübü şimdiden belli oldu!
Beşiktaş 95 euroluk dünya yıldızının bomba transferi için hazırlanıyor!
Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'ndan kötü haber aldı! Taraftarları üzecek gelişme