Barış Alper Yılmaz: "Galatasaray'a Layık Olmaya Çalışıyorum, Pozisyon Fark Etmiyor"

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Barış Alper Yılmaz, Gaziantep FK'yi 2-1 mağlup ettikleri maç sonrasında yaptığı açıklamada, saha içinde oynadığı pozisyonunun önemli olmadığını belirterek, "Galatasaray'a layık olmaya çalışıyorum. Her pozisyonda oynamaya hazırım" dedi.

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Barış Alper Yılmaz, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Gaziantep FK'ya 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yılmaz, her pozisyonda oynamaya hazır olduğunu belirterek, "Gol attığım için mutluyum ama önemli olan takım olarak kazanmamızdı. Ben her zaman her pozisyonda oynayabilmek için kendimi hazır tutuyorum. Hangi bölgede oynadığımın önemi yok. Hocam bana nerede şans verirse versin elimden geldiğince takımıma katkı vermek istiyorum" dedi.

"GALATASARAY'A LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUM"

Şampiyonluk yarışındaki konsantrasyonlarına vurgu yapan genç oyuncu, "Şu an yolun başındayız. İlerleyen süreçte neler olup biteceğini bilmiyoruz. Maçlara birer birer bakıyoruz. Bugün de kazanmak önemliydi" şeklinde konuştu. Hangi pozisyonda oynadığının önemli olmadığını vurgulayan Yılmaz, "Hocamızın taktiksel olarak karar verdiği bir durum. Rakibe göre oynadığım bölge değişiyor. Benim için bu durum önemli değil. Farklı pozisyonlarda oynamak beni etkiliyor mu? Hayır etkilemiyor. Ben bu kulübe hizmet etmek istiyorum. Galatasaray'a layık olmaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

"ÇOK ÇALIŞIYORUM"

Transfer söylentilerine de değinen Barış Alper Yılmaz, "Tabii ki böyle haberler çıkıyor, mutlu oluyorum. Ama bunlar beni çok ilgilendirmiyor. Ben sadece kendime bakıyorum. Çok çalışıyorum. Özel bir ekip ile beraber çalışıyorum. Kendimi olabildiğince çok geliştirmek istiyorum" şeklinde konuşarak açıklamalarını tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Teknik direktör İsmail Kartal karar aşamasında
Türk Hava Yolları, Türkiye Voleybol Federasyonu'nun resmi sponsoru oldu
Trendyol 1. Lig Heyecanında Son Hafta: Play-Off Savaşı ve Düşme Hattı Alev Alev!
Süper Lig Heyecanı: Fenerbahçe Beko, Bursaspor Info Yatırım'ın Konuğu Olacak!
Ankaragücü, TFF'yi Sert Bir Dille Eleştirdi: "Küfürlerle Baş Etme Politikası Kabul Edilemez"