Barış Alper Yılmaz rekor bonservisle yuvadan uçuyor! Bütün Avrupa onu konuşuyor

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için emekler devam ediyor. Bu sezon performansıyla teknik direktör Okan Buruk'un gözdesi haline gelen Barış Alper Yılmaz, resmen yuvadan uçuyor. A Milli Takım'al Avrupa Futbol Şampiyonası'nda göstermiş olduğu performansla..

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Barış Alper Yılmaz, Euro 2024'te gösterdiği mükemmel performansla Avrupa kulüplerinin radarına girdi. Özellikle Çek-Türkiye karşılaşmasının oyuncusu seçilen 24 yaşındaki futbolcunun ismi açıklandı. Maç, dev kulüplerin transfer listelerinde yer aldı.

Barış Alper Yılmaz'ın performansları Manchester United, Tottenham, Napoli gibi devlerin dikkatini çekti. İngiliz devi Brighton, Alman kulübü Eintracht Frankfurt, İtalyan Bologna ve RB Leipzig de futbolcu yetiştiriyor.

Galatasaray, yıldız oyuncusu için en az 30 milyon euro bonservis bedeli belirledi. Teklifin bu fiyatın altına düşmesi halinde sarı-kırmızı çizgi kapanmayacaktır. Barış Alper Yılmaz'ın transferi Galatasaray'ın kasasına ciddi bir gelir getirecek gibi görünüyor.

Manchester United, Tottenham ve Napoli'nin yanı sıra Brighton, Eintracht Frankfurt, Bologna ve Leipzig de Barış Alper Yılmaz için yarışarak transferin hareket tarzını yaratıyor . pazar üretildi. Bu transfer savaşını hangi kulübün kazanacağı merak konusu olacak.

Galatasaray taraftarları, yıldız futbolcunun takımdan ayrılıp ayrılmayacağını sabırsızlıkla bekliyor. Barış Alper Yılmaz'ın transferi gerçekleşirse Türk futbolunun Avrupa'daki temsilcilerinden biri elit düzeyde karşımıza çıkacak..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.