Barış Alper Yılmaz’a Dev Zam! Galatasaray’ın Yeni Sözleşme Teklifi 75 Milyon TL

Galatasaray, transfer çalışmalarını hızlandırırken iç transferde de önemli bir adım atıyor. Sarı-Kırmızılılar, Barış Alper Yılmaz ile 5 yıllık yeni bir sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

Galatasaray, transfer çalışmalarını hızla sürdürüyor ve iç transferde önemli bir adım atmak üzere. Sarı-Kırmızılı yönetim, genç yıldız Barış Alper Yılmaz’ın sözleşmesini uzatmak için harekete geçti. Planlarına göre, oyuncunun mevcut sözleşmesi 5 yıl daha uzatılacak ve yeni sözleşme ile birlikte Yılmaz’ın maaşı yerli futbolcular için belirlenen en yüksek tavan ücretine çıkartılacak.

Son olarak Victor Osimhen transferiyle büyük yankı uyandıran Galatasaray, iç transferde de önemli adımlar atıyor. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Galatasaray yönetimi, milli futbolcu ile 5 yıllık yeni bir sözleşme imzalayacak. Mevcut maaşı yıllık 10 milyon TL olan Barış Alper Yılmaz’ın yeni sözleşmesindeki yıllık ücretinin 75 milyon TL olacağı belirtildi.

Bu yeni ücret, yerli futbolcular için uygulanacak en yüksek tavan ücret olarak belirlenmiş durumda. Transfer dönemi sona erdikten sonra, Galatasaray’ın Barış Alper Yılmaz ile yeni sözleşme imzalayacağı ifade ediliyor.

Barış Alper Yılmaz’ın Galatasaray Kariyeri

24 yaşındaki Barış Alper Yılmaz, Galatasaray formasıyla bugüne kadar 114 maçta sahaya çıktı ve bu karşılaşmalarda 13 gol ve 14 asistlik performans sergiledi. Genç futbolcu, Galatasaray ile 2 Süper Lig ve 1 Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.