Barış Alper Yılmaz'ın Transferinde Son Durum: EURO 2024 Öncesi Heyecan!

Galatasaray'da parlayan genç yetenek Barış Alper Yılmaz'ın bonservisinde sıcak gelişmeler! Süper Lig'de 14 gol katkısı sağlayan oyuncunun EURO 2024'deki performansıyla ilgi çekmesi bekleniyor. Bonservis bedeli 20 milyon euroyu aşabilir. İtalyan ve Alman kulüplerinin de radarında.

Galatasaray'da bu sezon parlayan genç yetenek Barış Alper Yılmaz'ın transfer durumu gündemde! Süper Lig'de 14 gol katkısıyla ön plana çıkan oyuncunun EURO 2024 performansı da dikkatleri üzerine çekiyor. Bonservis bedelinin 20 milyon euroyu aşması bekleniyor. İtalyan ve Alman kulüpleri de ilgileniyor.

Galatasaray'da bu sezon büyük bir etki yaratan ve 14 gol katkısı sağlayan Barış Alper Yılmaz'ın transfer durumu netleşti. Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'deki 13 maçlık galibiyet serisini sürdürürken, Barış Alper Yılmaz da bu süreçte sürekli ilk 11'de yer aldı ve takımının başarısına önemli katkılarda bulundu. Oynadığı 5 farklı mevkide (sağ açık, sol açık, forvet, sağ bek, sol bek) görev yaparak 6 gol atıp, 3 asist yaparak dikkatleri üzerine çekti.Milliyet'in bildirdiğine göre, gelecek EURO 2024 turnuvasında da performansını sergileyecek olan genç yetenek Barış Alper'in bonservis bedelinin 20 milyon euroyu aşabileceği tahmin ediliyor. İtalyan ve Alman kulüplerinin de sezon sonunda oyuncuyla ilgilenmesi bekleniyor.23 yaşındaki futbolcu, bu sezon Galatasaray formasıyla toplamda 49 resmi maça çıktı. Bu müsabakalarda 6 gol atıp, 9 asist yaparak takımının önemli bir parçası haline geldi. Başarılı performansıyla Avrupa'nın dikkatini çeken Barış Alper, kariyerinde önemli bir dönemeçte bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Kenan Yıldız, Juventus’un geri döndü! Farkını gösterdi!
Juventus, Kenan Yıldız'ın golüyle dalgalandı!
Çorum FK’dan hakem kararlarına büyük veto!
Juventus'da Kenan Yıldız rüzgarı esmeye devam ediyor
Beşiktaş'ta İstifa! Beşiktaş Sarsıldı!