Barış Arduç ve Hande Erçel filmden sonra dizide buluşuyor

Barış Arduç ve Hande Erçel’in başrollerini paylaştığı Rüzgara Bırak filmi için geri sayım başladı! Uzun süredir hazırlıkları devam eden film, Ceylan Naz’ın senaryosunu yazdığı Engin Erden’in yönetmenliğinde hayat buluyor.

Barış Arduç ve Hande Erçel, uzun bir bekleyişin ardından Rüzgara Bırak filmiyle yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Ceylan Naz’ın yazdığı, Engin Erden’in yönettiği film için geri sayım sürerken, ikilinin dijital platformda yayınlanacak yeni dizi projesi Reminder ile de hayranlarını sevindireceği iddiaları gündemde.

Barış Arduç ve Hande Erçel’in başrollerini paylaştığı Rüzgara Bırak filmi için geri sayım başladı. Senaryosunu Ceylan Naz’ın yazdığı, yönetmenliğini ise Engin Erden’in üstlendiği filmin hazırlıkları uzun süredir devam ediyor. Erçel ve Arduç, bu filmle birlikte yeniden bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, ikili yeni bir dizi projesinde de buluşabilir. İddialara göre, başrolü üstlenecekleri dizi dijital bir platformda yayınlanacak. Reminder adlı dizinin senaryosu, daha önce Fatma ve Asaf projelerini kaleme alan Özgür Önurme ile Ahmet Vatan tarafından yazılıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Özgür Önurme üstlenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.