Barış Pehlivan: Tıpkı FETÖ’cüler gibi sabahın dördünde…

Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan, ifade vermek için İstanbul Adliyesi'nde.

Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan, ifade vermek için İstanbul Adliyesi'nde.

Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu ve gazeteci Hülya Kılınç Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce gece saatlerinde tutuklandı. Terkoğlu ve Kılınç'ın tutuklanmalarının ardından Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan da soruşturmaya dahil edildi, Odatv internet sitesine erişim engeli getirildi. Pehlivan ifade vermek için İstanbul Adliyesi'ne geldi.

"2011'de FETÖ ODATV'Yİ KAPATMADI"

Barış Pehlivan adliye girişinden önce basın açıklamasında bulundu. Avukatlarının da hazır bulunduğu açıklamada Pehlivan şunları söyledi:

Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Barış Terkoğlu ve biz 19 ay Silivri Cezaevinde tutuklu kaldık ve o duvarları aşıp çıktık gazeteciliğe devam ettik. Biz 2011 Türkiye'sinde bunu yaşarken Odatv kapatılmadı. FETÖ Odatv'yi kapatmadı ama bu günün hükümeti bu günün yönetimi bu günün devlet erkleri Odatv'yi kapattı. Ben şu an BTK'nın 'İdari Tedbir' iddiasıyla geçiçi olarak kapattığı iddiasıyla şu an okuruna ulaşamayan Odatv'nin Genel Yayın Yönetmeniyim. Burada Barış'ın da şüpheli olduğu davanın büyük ihtimalle sanığı olacağım onun için çağırdılar. Avukatlarımızı aradım bana yapılan usulün aynısı Barış Terkoğlu'na da yapılabilirdi. Tıpkı FETÖ'cüler gibi sabahın dördünde o eve polis gitmeye bilirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı