Barış Terkoğlu: İstihbarat Şefi olmasalardı çete şefi olurlardı

Tele1 ekranlarında Gazeteci Ümit Zileli tarafından sunulan Pusula programında bu akşam ana gündem Odatv Davası idi. Dava avukatlarından Efkan Bolaç’ın stüdyo konuğu olduğu programa dava sanıklarından Odatv Haber Müdürü Barış...

Tele1 ekranlarında Gazeteci Ümit Zileli tarafından sunulan Pusula programında bu akşam ana gündem Odatv Davası idi. Dava avukatlarından Efkan Bolaç’ın stüdyo konuğu olduğu programa dava sanıklarından Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu da telefonla canlı bağlandı.

Ümit Zileli ve Barış Terkoğlu, davadaki istihbarat şeflerinin istihbarat şefi olmasalarmış, çete şefi olabilecekleri yorumunu yaptılar. Barış Terkoğlu, “Çok da büyük bir fark yok zaten. Sadece mafyanın tek eksiği elinde devletin üniforması, devletin gücü ve devletin silahı olmaması. Bence bu güçle yaptıkları daha ağırdır'' dedi.

''CUMHURİYETİN KENDİLERİNE VERDİĞİ ÜNİFORMAYI İKTİDAR İÇİN KULLANANLAR TİKSİNTİ UYANDIRIYOR’

Terkoğlu bu isimlerin cumhuriyetin kendilerine verdiği üniformayı iktidar için kullandıklarını söyledi.

Barış Terkoğlu, “Bana sorarsanız üçüncü sayfa haberlerinde kendi çocuklarına musallat olan, kendi çocuğuna musallat olan anne babalar görürsünüz. Yazıklar olsun bir insan bunu nasıl yapar dersiniz. Bu insandan daha alçağı, daha insanda öfke uyandıranı bu süreçleri yaşamış biri olarak benim için devletin kendisine verdiği, cumhuriyetin kendisine verdiği üniformayı; devlet gücünü bir siyasi iktidar için, cemaat için, tarikat için kullanan insanlar bende daha büyük bir tiksinti uyandırıyor'' şeklinde konuştu.

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.