Barlas: Büyük bir kayıp değil

"Aslında gerçeğin tam tersini söylemiş. Ve sonuçta da kendini dışarıda buldu. Her şeye rağmen zaten "dışarıda" olan diğerleri gibi alt oyma ve kuyu kazma faaliyetlerinde bulunacağını da zannetmiyorum"

Gazeteci  Mehmet Barlas, "Biz Amerika’nın desteğiyle iktidara geldik" sözlerinin ardından AKP'den istifa eden Ethem Sancak'ın istifasının büyük bir anlam ifade etmediğini belirterek, "Diplomaside altın çağımızı yaşadığımız bir dönemde yaptığı bu çıkışla Ethem Sancak kendini isteyerek veya istemeden AK Parti kervanını terk eden malum kişiliklerle birlikte konumlandırmış oldu" diye yazdı.

Ethem Sancak'ın maksadını aşan açıklamalar yaptığını savunan Barlas, "Aslında gerçeğin tam tersini söylemiş. Ve sonuçta da kendini dışarıda buldu. Her şeye rağmen zaten "dışarıda" olan diğerleri gibi alt oyma ve kuyu kazma faaliyetlerinde bulunacağını da zannetmiyorum" ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu? 

Ethem Sancak, "Biz Amerika’nın desteğiyle iktidara geldik. Taç giyen baş akıllanır. One minute olayında rest çektik. Batının pranga sistemine kafa tutmaya başladık. Bunu devirebilmek için en son içimize sızdırdıkları FETÖ, 15 Temmuz darbesini yaptı. Biz milletimizin desteğiyle bunları yendik" demiş; kesin ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye böylesini görmedi! Bir sektörde 3 bin şirket birden battı, 100 bin kişi işini kaybetti!
Dikkat! Ünlü bir baharat markasında tehlikeli madde bulundu! Herkes bu ürünleri hemen atmalı!
Gaziantep'te Beton Tankeri ve Minibüs Kazasında Ölenlerin Kimlikleri Belli Oldu!
Ankaralıları sevindirecek haber meteorolojiden geldi! 7 Mayıs 2024 Ankara hava durumu
Atama İddialarına Yanıt: Bozbey, Gençleri Siyasete Kazandırmalıyız!