Barlas ve Küçük: Biz söylüyoruz Erdoğan yapıyor!

Cemil Barlas, ve Cem Küçük Türkiye'nin dış politikası hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Cem Küçük 'Dış politikayı artık Tayyip Bey yönetiyor. O kesin artık. O tamam artık. Binali Bey ancak Azerbaycan'a gidecek' dedi.'DIŞ...

Cemil Barlas, ve Cem Küçük Türkiye'nin dış politikası hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Cem Küçük 'Dış politikayı artık Tayyip Bey yönetiyor. O kesin artık. O tamam artık. Binali Bey ancak Azerbaycan'a gidecek' dedi.

'DIŞ POLİTİKA ARTIK TAYYİP BEY'DE, BİNALİ BEY ARTIK AZERBAYCAN VE KIBRIS'A GİDECEK'
Cemil Barlas, Erdoğan'ın "NATO gibi şeylere çok bakmıyoruz. Gerçek bir sonuç çıktığını ben o toplantılardan açıkçası görmedim.' dedi. Cem küçük ise Cemil Barlas'ın sözlerini doğrular nitelikte 'O bitti artık, dış politikayı artık Tayyip Bey yönetiyor. O kesin artık. O tamam artık. Binali Bey ancak Azerbaycan'a gidecek Kıbrıs'a gidecek.' dedi. 
 
Cemil Barlas dış politika hakkında şöyle devam etti. 'Türkiye'yi Tayyip Erdoğan' yönetiyor sen de (Can Ataklı) alış buna bir sorun yok. Türkiye'yi Tayyip Erdoğan temsil ediyor. O ne derse o oluyor Türkiye adına. Biz söylüyoruz ama ona, kendi kafasına göre yapmıyor.'

TÜRKİYE ALMANYA'DAN ÇOK İHRACAT YAPIYOR"
Cemil Barlas, programda 'Türkiye Almanya'dan daha fazla ihracat yapıyor' dedi. Can Ataklı ise bunun üzerine 'Saçmalama ya' diyerek tepki gösterdi.


'HEP BERABER BATACAKSINIZ!'
Can Ataklı Cemil Barlas ve Cem küçük'ün bu sözlerine tepki göstererek 'Ama yanlış şeyler söylüyorsunuz. Ülke uçuruma gidiyor. Batacaksınız hep beraber batacaksınız! Ben sizi kazıyamayacağım.' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Dervişoğlu'ndan 'iktidar yolculuğu' mesajı: "İdeallerimize kesinlikle ulaşacağız"
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Macaristan'a yapılan ilk resmi ziyarette bulundu
Özgür Özel, Erdoğan'a Sunduğu Dosyayı Açıkladı!
Adalet Bakanı Tunç: “Şu anda cezaevlerinde 65 bin 986 öğrenci var"
Atanamayan öğretmenler için 18 Mayıs günü Saraçhane'ye!