Başakşehir, Cemali Sertel’i Hatayspor’a kiralama kararı aldı!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden RAMS Başakşehir, Cemali Sertel'in Hatayspor'a kiralandığını duyurdu!. Başakşehir Cemali Sertel ile anlaşarak kadrosuna kattı! Hatayspor yeni gozdesi ile ilk maçına çıkacak!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden RAMS Başakşehir, Cemal Sertel'in Hatayspor'a kiralandığını açıkladı.

Başakşehir ve defans oyuncusu Cemali Sertel, sezon sonuna kadar Hatayspor formasını giyecek. Orange-Mara Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Cemali Sertel, sezon sonuna kadar Trendyol Süper Lig'de yer alan Atakaş Hatayspor formasını giyecek. Sözleşmenin kulübümüze ve Cemali Sertel'e hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Oyuncumuza yeni kulübünde başarılar dileriz.Transferini sosyal medya hesabından duyuran Hatayspor'a yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi:

"Cemali Sertel Atakaş Hatayspor'umuzda Altyapımızda antrenman yapan ve daha sonra sezon sonuna kadar Rizespor, Antalyaspor ve son olarak Başakşehir'de forma giyen sol bek Cemal Sertel'ın geçici transferi için kulübü Başakşehir ile anlaşma sağlandı. Cemal Sertel'a hoş geldiniz diyor, gömleğimizle sonsuz başarılar diliyoruz.''.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.