Başakşehir Son Dakika Golüyle 3 Puanı Kaptı! Leo Duarte Kahraman Oldu

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Başakşehir, zorlu Bodrum FK deplasmanından 90. dakikada Leo Duarte'nin golüyle 1-0 galip ayrıldı. Maçta her iki takım da 10 kişiyle mücadele etti.

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Bodrum FK ile Başakşehir, Bodrum Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede, son dakikalarda gelen golle gülen taraf konuk ekip Başakşehir oldu. Karşılaşma boyunca her iki takım da defansif anlamda başarılı performans sergilerken, gol yollarında zorlandı.

Maçın 59. dakikasında Bodrum FK’dan Fredy, ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu avantajı kullanmak isteyen Başakşehir, baskısını arttırsa da sonuca ulaşmakta zorlandı. Ancak 75. dakikada Başakşehir’den Dimitrios Pelkas’ın da ikinci sarı kartı görerek oyundan atılmasıyla mücadele yeniden dengeye geldi ve her iki takım da 10 kişi kaldı.

Maçın 90. dakikasında Başakşehir'in aradığı gol geldi. Savunma oyuncusu Leo Duarte, ceza sahası içinde buluştuğu topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Son dakikalarda gelen bu gol, Başakşehir’e altın değerinde 3 puan kazandırdı.

Bu galibiyetle Başakşehir puanını 10’a yükseltirken, Bodrum FK 3 puanda kaldı. Bodrum FK, önümüzdeki hafta Hatayspor deplasmanına giderken, Başakşehir ise Samsunspor ile karşılaşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.