Başakşehir'de hırsızlık olayı: Aracı çalındı

Başakşehir'de sabah işe gitmeden fırına uğrayan Ömer Karagün, aracını çalışır halde bıraktığı sırada hırsızlık olayına maruz kaldı. Güvenlik kameraları, hırsızlık anını kaydetti.

Başakşehir'de sabah işe gitmeden fırına uğrayan Ömer Karagün, aracını çalışır halde bıraktığı sırada hırsızlık olayına maruz kaldı. Güvenlik kameraları, hırsızlık anını kaydetti.

GÜVENLİK KAMERALARI HIRSIZLIK ANINI GÖRÜNTÜLEDİ

Ömer Karagün'ün aracının çalınma anları, fırının güvenlik kameralarına yansıdı. Hırsızın saniyeler içinde aracı çalarak uzaklaştığı görüntüler, polis soruşturması için önem taşıyor. Ömer Karagün, "Sabah saat 06.30 gibi evimden çıktım işe gitmek üzere. Bu fırından zaten her zaman sabahları simidimi, poğaçamı, kahvaltımı alırdım. Her zamanki gibi bugün de geldim, aldım. İçeride 2-3 dakika durdum, durmadım. Arabayı çalışır halde bıraktım, stop etmeyi unuttum. Girdim içeriye, çıktığımda araba yoktu, çalınmış. Karakola gittim" dedi

ARACIN SAHİBİ: "VİCDANI VARSA BIRAKSIN YA DA GETİRSİN"

Ömer Karagün, aracının çalınmasının ardından polis merkezine giderek şikayette bulundu. Karagün, aracını çalanlara seslenerek, "Vicdanı varsa ya bir yere bıraksın, ya da getirsin aldığı yere koysun" dedi. Ayrıca, aracın bulunmasını istediğini belirtti. Karagün "Valla helal lokma. Vicdanı varsa ya bir yere bıraksın, ya da getirsin aldığı yere koysun. Diyeceğim bu. Yapacak bir şey yok. Alnımızın teri, kaç senelik emeğimiz. Bir ailenin kaç yıllık emeği. Bu kadar kolaysa bilmiyorum nasıl insan yetiştiriyorlar, nasıl çocuk büyütüyorlar. Ben bu yaşıma geldim, ne harama el uzattım ne de hırsızlık düşündüm. Bu insanlar nasıl böyle yapıyor, ben şaşırıyorum. Arabamın bulunmasını istiyorum. Yapanlardan da sonuna kadar davacıyım" dedi.

HIRSIZLIK MAĞDURU: "ALNIMIZIN TERİ, KAÇ SENELİK EMEĞİMİZ"

Ömer Karagün, yaşadığı hırsızlık olayının ardından duygusal bir açıklama yaparak, "Valla helal lokma. Vicdanı varsa ya bir yere bıraksın, ya da getirsin aldığı yere koysun. Diyeceğim bu. Yapacak bir şey yok. Alnımızın teri, kaç senelik emeğimiz. Bir ailenin kaç yıllık emeği" ifadelerini kullandı. Ayrıca, hırsızlık olayına karşı sonuna kadar hukuki yollara başvuracağını belirtti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Yarın İstanbul'da işe okula gidenler dikkat: Meteorolojiden kırmızı alarm geldi!
İTO duyurdu: İstanbul'da ekmeğe rekor zam!
Bomonti-Dolmabahçe Tüneli'nde Tehlikeli Motosiklet Kazası
Ticaret Bakanlığı fahiş fiyatlarla mücadele için adım attı: 3,5 milyar TL ceza verilecek!
Bakan Tekin'den Eğitimde Şiddet Açıklaması: Cezaların %50 Artırılması Talebi