Başakşehir''den Arda Turan''a ceza

Başakşehir, Arda Turan, 2 milyon 500 bin TL para cezası verildiğini ve Arda''nın sözleşmesinin yargı kararını verene kadar devam edeceğini açıkladı. Arda Turan, bonuslar dışında Başakşehir''den yıllık 4 Milyon Euro garanti ücret kazanıyor. Başakşehir''in verdiği ceza ise Arda''nın yıllık ücretinin yaklaşık 11''de birine denk geliyor.

Başakşehir, şarkıcı Berkay Şahin ile kavga eden Arda Turan'a 2 milyon 500 bin lira para cezası verdi. Kulüp ayrıca, Arda'nın profesyonel yükümlülüklerinin yargı kararını verene kadar devam edeceğini duyurdu.

Arda Turan, bonuslar dışında Başakşehir'den yıllık 4 Milyon Euro garanti ücret kazanıyor. Başakşehir'in verdiği ceza ise Arda'nın yıllık ücretinin yaklaşık 11'de birine denk geliyor.
    

Kulüpten yapılan açıklama şöyle;

Yönetim Kurulumuz 15.10.2018 tarihinde saat 19:30’da tek gündem maddesi ile olağanüstü toplanmış ve oyuncumuz Arda Turan’la ilgili bir kısmını aşağıda açıkladığımız bazı kararlar almıştır.

Milli Takım maçları nedeniyle verilen 3 günlük izin sırasında futbolcumuzun işlediği iddia edilen ve medyaya yansıyan fiillerinin İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’nün etik ve profesyonel anlayışı ile hiçbir şekilde bağdaşmadığını belirtmek isteriz.

Konunun yargıya intikal etmesi sebebiyle ek karar ve yaptırım haklarımızı saklı tutarak, kendisini 2 milyon 500 bin TL para cezası ile cezalandırdığımızı, oyuncunun profesyonel yükümlülüklerinin yargı kararını verene kadar devam edeceğini kamuoyuna bildiririz.

Saygılarımızla

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Şampiyonlar Ligi Yarı Finalinde Bayern ve Real Arasında Beraberlik
Fenerbahçe Hazırlıklara Başlıyor: Sakatlar ve Ceza Sınırları Belirsizliğini Koruyor
Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtları tek tek açıklandı!
Yasadışı Bahis Soruşturmasında 5 Futbolcu İfade Vermek Üzere Çağrıldı!
Fransa'da Filistin Destekçileri İsrail'in Olimpiyatlara Katılımını Protesto Etti