Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak: Allahın izni, MHP'nin desteğiyle anayasayı değiştireceğiz!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, MHP'nin desteğiyle anayasayı değiştireceklerini savunarak, "Başkanlıksa, başkanlık. Bu millet en doğruyu bilir çünkü. O köprünün altından çok sular aktı. 2007'de bu meclise cumhurbaşkanı...

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, MHP'nin desteğiyle anayasayı değiştireceklerini savunarak, "Başkanlıksa, başkanlık. Bu millet en doğruyu bilir çünkü. O köprünün altından çok sular aktı. 2007'de bu meclise cumhurbaşkanı seçtirmediğinizde düşünecektiniz asıl hangi hatayı yaptığınızı" dedi.

DHA'nın haberine göre Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın da darbe girişiminde "gazi" olduğunu iddia eden Veysi Kaynak, "Bizim 15 Temmuz'da gerçekten çok fazla kahramanımız var, çok fazla gazimiz var ama, ben bundan sonra Cumhurbaşkanımızı da, ümmetin ve milletin liderini de 'Gazi Recep Tayyip Erdoğan' olarak anacağım" ifadesini kullandı.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından kentte 284 milyon lira harcamayla yaptırılan ve yapılacak tesislerin toplu açılışı ile temel atma törenine katıldı.

Veysi Kaynak törendeki konuşmasında sözlerini şöyle sürdürdü:

"Terörle mücadele edeceğiz, ülkemizi kalkındıracağız ve Anayasa'yı değiştireceğiz. Başkanlıksa Başkanlık. Bu millet, en doğruyu bilir çünkü. O köprünün altından çok sular aktı. 2007'de bu meclise Cumhurbaşkanı'nı seçtirmediğinizde düşünecektiniz asıl hangi hatayı yaptığınızı. İşte millet kendi Başkanını, kendi Cumhurbaşkanını seçti ve arkasında dimdik 15 Temmuz'u savuşturdu. Allah'ın izniyle, Milliyetçi Hareket Partisi'nin, sayın Devlet Bahçeli'nin desteğiyle Anayasa'yı değiştirip, milletin huzuruna getirip, Başkanlık Sistemi'ni de Türkiye'nin Allah'ın izniyle kazançları haline getireceğiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu başkanlığında ilk toplantı gerçekleşti
Özel, Bahçeli ile görüşecek
İYİ Parti'de Deprem! İlçe Yönetimi Topluca İstifa Etti!
Özgür Bey, Kemal Kılıçdaroğlu değil; bu tartışmalar bizi sadece yıpratır
Özel'den Erdoğan'a 'yumuşama' cevabı: "Gezi'dekiler içerideyken normalleşme olmaz"