Başbakan Yıldırım, Almanya'da

Münih Güvenlik Konferansı için dün akşam Almanya'ya giden Başbakan Binali Yıldırım, bugün Alman mevkidaşı Angela Merkel'le temaslarda bulundu.Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı öncesi basın mensuplarının görüntü...

Münih Güvenlik Konferansı için dün akşam Almanya'ya giden Başbakan Binali Yıldırım, bugün Alman mevkidaşı Angela Merkel'le temaslarda bulundu.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı öncesi basın mensuplarının görüntü almasına izin verilen toplantıda, düzensiz göç ve terörle mücadele başta olmak üzere bölgesel meseleler ve ikili iş birliği alanlarının ele alınması bekleniyor.

Toplantıya, AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Ali Kemal Aydın ile diğer yetkiler katılıyor.

OBERHAUSEN'DE 'EVET' İSTEYECEK

Öte yandan Yıldırım bugün Oberhausen kentinde düzenlenecek etkinlikte de Almanya'daki Türk vatandaşlarına 16 Nisan'daki referandumda 'evet' oyu vermeleri çağrısında bulunacak.

'Memleket Sevdalıları Evet Diyor' başlığıyla düzenlenecek buluşmaya 10-15 bin kişinin katılması bekleniyor. Etkinlik Oberhausen König-Pilsener Arena'da yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Tarkan'dan; "Öldürmek çözüm değil!
Ceyda Düvenci'den regl açıklaması! Erkekler ped taşısın!
Bilim adamları açıkladı! ' İnsanlar dahil evrendeki her şey bir gün buharlaşacak'⁰
Kral Theoden; Bernard Hill hayatını kaybetti!
Amatör Lig takımlarının taraftarları birbirine girince maç iptal edildi!