Başbakanlık için adı geçen adaylar Binali Yıldırım'ı tebrik etti

Genel başkanlık için adı geçen AKP'li isimlerden ilk değerlendirmelerde gelmeye başladı. İsminin adaylık için geçmesinin ardından bıyık bırakan  Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Bozdağ...

Genel başkanlık için adı geçen AKP'li isimlerden ilk değerlendirmelerde gelmeye başladı. İsminin adaylık için geçmesinin ardından bıyık bırakan  Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Bozdağ Twitter mesajında, "Yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımız Binali Yıldırım'ı canı gönülden tebrik ediyorum" dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Twitter hesabından, "Ak Parti'nin üçüncü Genel Başkanı ve dördüncü Başbakanı İzmir Mv. Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanımız Binali Yıldırım olmuştur. Yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımız Binali Yıldırım'ı canı gönülden tebrik ediyorum. Rabbim, daima yardımcısı ve koruyucusu olsun. Türkiye'yi havadan, karadan, raydan ve denizden birbirine bağlayan Yıldırım, Başbakan olarak daha büyük proje, eser, hizmetlere imza atacaktır. Yaptıkları, yapacaklarının; başardıkları, başaracaklarının teminatıdır. Vakit, yeni bir heyecanla, tazelenmiş bir nefesle ve hep birlikte, milletimiz ve ülkemiz için koşma vaktidir. Haydi Bismillah" mesajını paylaştı.

KURTULMUŞ: ALLAH MAHÇUP ETMESİN

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da Twitter'da hesabından, "Genel Başkan adayımız Binali Yıldırım'ı kutluyorum. Birlik ve beraberlik içinde yolumuz açık olsun, hayırlı olsun. Allah mahcup etmesin." ifadelerini paylaştı.

DAVUTOĞLU DA TEBRİK ETTİ 

BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, Binali Yıldırım'ı arayarak Pazar günü yapılacak kongrede Genel Başkanlığa aday gösterilmesi sebebiyle tebrik etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Kişisel veriler yurt dışına aktarılıp, yurttaş güvenliği ihlal ediliyor
İktidar ile Anayasa değişikliği konusunda yan yana gelmemiz mümkün değil
AK Parti'de hükûmetin 2028'e kadar gidemeyeceği konuşuluyor
Erdoğan dışında ‘yeni politikalar üretebilen isimler olmadığı’ dillendiriliyor
İmamoğlu, Erdoğan’dan randevu talep edebilir