Başbuğ’u ‘FETÖ’yü kayırmakla’ suçlayan yandaş yazarın, Pensilvanya’da Gülen’i ziyaret ettiği görüntüler ortaya

Sabah Gazetesi yazarı Şebnem Bursalı'nın İlker Başbuğ'u 'FETÖ'yü kayırmakla' suçlaması, Bursalı'nın Fethullah Gülen'i ziyaret etmiş

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Sabah Gazetesi yazarı Şebnem Bursalı'nın İlker Başbuğ'u 'FETÖ'yü kayırmakla' suçlamaştı. Bursalı'nın Fethullah Gülen'i ziyaret etmek için Pensilvanya'ya gittiği ortaya çıktı.

Bugünkü köşe yazısında, "O gün gereğini yapsaydın 15 Temmuz olur muydu?" diye sorarak İlker Başbuğ'u "FETÖ'yü kayırmakla" suçlayan Şebnem Bursalı, 2012 yılında bir grup gazeteciyle birlikte Fethullah Gülen'i ziyaret etmek için Pensilvanya'ya gitmişti.

Bursalı, daha önce de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef almış, sosyal medyada söz konusu fotoğraflarıyla gündeme gelmişti.

'EL İNSAF...'

Gazeteci İsmail Saymaz da Bursalı'nın yazısına, "Şebnem Bursalı, İlker Başbuğ’a 'Bilerek veya bilmeyerek FETÖ’cülere mi alan ve kadro açtınız?' diye soruyor. Bursalı’nın FETÖ’yü kayırmakla suçladığı Başbuğ, Ocak 2012’de FETÖ tarafından tutuklandı. Bursalı ise Mart 2012’de Pensilvanya’da Gülen’i ziyaret etti. El insaf..." şeklinde tepki gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı