Başdanışman Mustafa Akış'tan Bülent Arınç’a: Daha dün Kızılcahamam kampına katıldın, orada “kral çıplak”

AK Parti 24. Dönem Konya Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Arınç’ın açıklamalarına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

AK Parti kurucusu ve eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı Türk Demokrasi Vakfı’nın toplantısında AK Parti'yi hedef aldı. Arınç, “Tatlı su balığı siyasetçileri var, suya sabuna dokunmadan. Majestelerinin gazetecileri var. Havanın suyun berraklığından bahsederler. Öksürmenin, bağırmanın zamanıdır. Kral çıplak demenin vaktidir. Bu toplantıda keşke AK Partililer de olsaydı. Devir çok değişti. Şimdi oraya gidersek bir tarafta Kılıçdaroğlu olacak, bir tarafta diğer…’Ben böyle bir fotoğrafı birilerine nasıl izah ederim’ diyorlar” dedi.

AKIŞ TEPKİ GÖSTERDİ

AKP 24. Dönem Konya Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Arınç’ın açıklamalarına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Akış, geçtiğimiz haftalarda partisinin Ankara Kızılcahamam kampına Arınç’ın da katıldığını belirterek, “Söz konusu kişi kurucu sıfatıyla oradaydı. Arkadaş madem orada ‘kral çıplak’ deseydin ya” dedi.

Mustafa Akış’ın paylaşımı şöyle:

“Bir şey demeyeyim diyorum da insan duramıyor. Daha dün Ak Parti’nin Kızılcahamam kampı oldu. Söz konusu kişi kurucu sıfatıyla oradaydı. Arkadaş madem öyle, orada “kral çıplak” deseydin ya. Artık bıkkınlık geldi. Bu kaçıncı? Mütevaziliğe sarıp sarmalanmış kibir gösterisi.

Bir de şöyle bir huy türedi: Bazı kimseler var. Güncel meselelerde açıklamalarıyla sözümona vicdanı temsil eden akil adam rollerine bürünüyorlar. Bunu kendi pozisyonlarını güçlendirmek için yaptıkları o kadar belli oluyor ki. Herkesi kör, alemi sersem sanmaya gerek yok.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

TBMM'de Can Atalay'ın boşalan odasına İYİ Partili Erhan Usta yerleşti
"Netanyahu ateşkes müzakerelerini sabote ediyor"
Erdoğan'ın ziyaretinin ardından kritik zirve!: Özel ile Kılıçdaroğlu Ahlatlıbel’de bir arada!
Özel: “Siyasetçilerin el sıkışmadığı dönemlerin sonu demokrasi için felaket olmuştur”
'Şu ana kadar kayyım yaşanmamasından memnuniyet duydum'