'Basın özgür değil' dedi diye 'terör örgütü propagandası yapıyor!' diyorlar!

Spor yorumcusu Güntekin Onay, NTV Spor'da yayınlanan programda, Beşiktaş'ın Fotomaç gazetesinin muhabirine tesis yasağı koymasına yönelik tepkilere değinirken "Biz gazeteciler birbirimize destek olmalıyız. Ancak bu ülkede gazeteciler...

Spor yorumcusu Güntekin Onay, NTV Spor'da yayınlanan programda, Beşiktaş'ın Fotomaç gazetesinin muhabirine tesis yasağı koymasına yönelik tepkilere değinirken "Biz gazeteciler birbirimize destek olmalıyız. Ancak bu ülkede gazeteciler hapiste, tutuklanıyor, işsiz kaldılar, o zaman basın özgürlüğü konusunda hassasiyetleri başka taraflara da kaydırmalıyız. Bir tane muhabirin tesislere alınmıyor diye basın özgürlüğü nerede diye konuşanlar bunlardan da bahsetsin" demişti. 

Havuz medyası olarak bilinen AKP yandaşı Turkuvaz Medya Grubu bünyesindeki Fotomaç gazetesinin internet sitesinde yer alan bir haberde Güntekin Onay, açıklamalarından dolayı hedef gösterildi. 

"NTV Spor yorumcusu Güntekin Onay canlı yayında terör örgütü propagandası yapan gazetecilere destek çıkarak skandal bir basın özgürlüğü tanımında bulundu" denilen haberde, "Vatana ihanet eden ve teröristlerin sözcülüğünü yapan sözde gazetecilerle hakem hatasını gözler önüne seren Fotomaç'a yapılan sansürü aynı kefeye koyan Onay, açık açık terör destekçisi gazetecileri savundu" ifadeleri yer aldı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı