Başka Bir Sigara Grubuna Daha Yeni Bir Zam Daha Geldi! İşte Güncellenen Fiyatlar!

8 Temmuz Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak şekilde, sigara fiyatlarında önemli değişiklikler yaşandı. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, güncellenen fiyat listesini kamuoyuyla paylaştı. İşte detaylar ve fiyat listesi...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), haziran ayı enflasyon verilerini açıkladı, bu da 6 aylık enflasyon farkını ortaya koydu. Aynı dönemde Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), tütün mamulleri, akaryakıt ve alkollü içkilerdeki Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) tutarlarını güncellediğini duyurdu. 

Özellikle sigara fiyatlarına yönelik gelişmeler dikkat çekti. British American Tobacco (BAT) grubu, sigara fiyatlarına 5 ila 10 TL arasında artış yapacağını açıkladı. Bu artışla birlikte, BAT grubuna ait en ucuz sigaranın fiyatı 67 TL'ye, en pahalısının ise 79 TL'ye yükseldiği belirtildi.

Açıklanan fiyat değişiklikleri 8 Temmuz Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, güncellenen fiyat listesini kamuoyuyla paylaştı.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar’ın paylaştığı yeni fiyat listesi şu şekilde:

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.