Başkan Böcek görevine dönüyor: Antalya halkına bir sözüm var

4 aylık tedavisinin ardından göreve başlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Son nefesime kadar aşık olduğum bu kente hizmete devam edeceğim" dedi.

4 aylık tedavisinin ardından göreve başlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Son nefesime kadar aşık olduğum bu kente hizmete devam edeceğim" dedi.

Cocvid-19'a yakalanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı  Muhittin Böcek, 17 Ağustos'ta tedavi görmeye başladı. Sağlık durumu ağırlaşınca 7 Eylül'de alındığı yoğun bakımda 64 gün kalan Başkan Böcek, 9 Kasım'da servise çıkarıldı. Başkan Böcek, 3 Aralık akşamı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nden taburcu oldu.

"ANTALYALILARA SÖZÜM VAR"

Yaklaşık 4 ay süren tedavisinin ardından makam koltuğuna yeniden oturan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bugün sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Selda Bağcan’ın 'Denizlerin Dalgasıyım' adlı şarkısını eski videolarını kolajlayarak paylaşan Başkan Böcek, şu notu düştü: "Antalyalılara sözüm var. Son nefesime kadar aşık olduğum bu kente hizmete devam edeceğim. Bizi hiçbir şey yolumuzdan çeviremez. Çünkü biz birlikte güçlüyüz"  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

Ankara'da Yaşayan Emeklilere Müjde: ABB Hesaplara Para ve Et Yardımı Yaptı!
AK Partili Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 7 milyon liralık yurt dışı gezisi
‘Belediye yerine çöken TÜGVA’yı çıkardık’
İzmir Su Kaynaklarında Endişe Verici Düşüş! İZSU'dan Uyarı: Su Tasarrufu Şimdi Daha Önemli!
Karşıyaka'da Sinek ve Haşerelere Karşı Özel Ekipler Göreve Başladı