Başkan Çavuşoğlu, Göçenoğlu ailesini mutlu günleri

Başkan Çavuşoğlu'nun da katıldığı düğün töreninde ayrıntılar dikkat çekti.. Denizli'nin tescilli lezzeti tandır kebabının emektar ustalarından Dursun Göçenoğlu'nun oğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı...

Denizli'nin tandır kebabının en deneyimli ustalarından Dursun Göçenoğlu'nun oğlu, Denizli Büyükşehir Bülent Nuri Çavuşoğlu'nun kılık verdiği düğünde evlendi.

Denizli Tandır Kebabını geleceğe taşıyarak şehrin gastronomi turizmine katkı sağlama projeleriyle tanınan Dursun Göçenoğlu ve eşi Fatma Göçenoğlu'nun oğlu Murat Göçenoğlu, Aydınlı kızı Nazire Çelimli ile evlendi. işadamı Sadık Çelimli ve eşi Şerife Çelimli.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, iş adamı Yasin Özpek, iş ve siyaset dünyasının temsilcileri, kardeşler b'kardeşlerin katıldığı törene hem aileler hem de davetliler katıldı. 

Çok sayıda davetlinin katıldığı törende Başkan Çavuşoğlu, Murat ve Nazire ile evlendi. Gelin ve damadın mutluluklarını arkadaşlarıyla paylaştığı törende renkli fotoğraflar görüldü.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.