Başkan Faruk Özlü açıkladı: “Camiler için iki özel ekip oluşturacağız”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, "Camilerin hijyeninin sağlanması ve bahçelerinin düzenlenmesi için iki ayrı ekip oluşturacağız. Bu konuda artık adım atma zamanı geldi.''

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, camilerin temizlenmesi ve bahçelerinin peyzajının düzenlenmesi için iki ekip kuracaklarını belirtti. Belediye olarak bu hizmeti vereceklerini söyleyen Özlü, cami derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelerek beş yıllık görev süresinde yapılan çalışmaları paylaştı. Özlü, bu süreçte belediyenin asıl sorumluluk alanında sıkıntılar yaşadıklarını ancak şu anda işlerin yolunda olduğunu ifade etti. Camilerin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalar yapacaklarını belirten Özlü, 350 bin ton asfalt döktüklerini ve önümüzdeki dönemde ara sokaklara da asfaltlama çalışmaları yapacaklarını açıkladı.

"BU SEÇİMDE SİYASİ GÖRÜŞÜMÜZÜ BİR KENARA BIRAKALIM"

İçme suyu konusunda da sıkıntılar yaşandığını ve bu konuda ciddi çalışmaların sürdüğünü dile getiren Özlü, su kaynaklarını artırmak ve şehir şebekesini yenilemek için projeler hazırladıklarını söyledi. Siyasi görüşlerin belediye hizmetleriyle ilgisi olmadığını vurgulayan Özlü, seçimde siyasi görüşlerin bir kenara bırakılması gerektiğini ve oy kullanırken şehre en fazla katkı sağlayacak, kaynakları etkin kullanacak adaylara destek verilmesi gerektiğini belirtti. Cami derneği görevlileri, özellikle kütüphane yatırımları için Başkan Faruk Özlü'ye teşekkür ettiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"Atatürk’ün partisini iktidara taşıma sorumluluğumuz var"
İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı
Kadının Statüsü Genel Müdürü görevden alındı
Normalleşme umut verdi ama bir şey çıkmadı